Jonas Brothers - What A Man Gotta Do

Cover Jonas Brothers - What A Man Gotta Do
Digital
Republic 20UMGIM01182

Charts

Binnenkomst:25/01/2020 (Positie 69)
Laatste week notering:04/04/2020 (Positie 46)
Piekpositie:37 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:7553 (586 Punten)
Airplay:15/02/2020 / Piek: 8 / Weken: 8
In de landen:
ch  Piek: 33 / Weken: 11
de  Piek: 67 / Weken: 8
at  Piek: 33 / Weken: 6
fr  Piek: 152 / Weken: 4
nl  Piek: 37 / Weken: 11
be  Piek: 21 / Weken: 10 (V)
  Piek: 23 / Weken: 5 (W)
se  Piek: 64 / Weken: 4
au  Piek: 22 / Weken: 10
nz  Piek: 31 / Weken: 5

Tracks

17/01/2020
Digital Republic 20UMGIM01182 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.What A Man Gotta Do
  3:00
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:00What A Man Gotta DoRepublic
20UMGIM01182
Single
Digital
17/01/2020
2:58MNM Big Hits 2020 Vol. 1Universal
539.072-4
Compilatie
CD
21/02/2020
3:01Best Of 2020 - FrühlingshitsPolystar
06007 5390720 (7)
Compilatie
CD
13/03/2020

Jonas Brothers   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
S.O.S14/06/2008812
Burnin' Up04/10/2008656
When You Look Me In The Eyes06/12/2008922
Sucker09/03/20191625
Only Human21/09/20193519
Like It's Christmas28/12/2019831
What A Man Gotta Do25/01/20203711
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jonas Brothers28/06/2008651
A Little Bit Longer06/09/2008407
Music From The 3D Concert Experience28/02/2009931
Lines, Vines And Trying Times20/06/2009214
Happiness Begins15/06/2019820
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Concert Experience [DVD]26/09/20091010
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.81 (Reviews: 27)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
****
Prima plaatje.

gherkin
***
De Jonas Brothers zetten hun comeback verder met opnieuw een tof klinkend stukje muziek.

bluezombie
****
.

irelander
***
It's a little bit country, it's a little bit rock and roll if you ask me.

onemoreabba
******
a real feel happy song. Well done
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?