Jonas Brothers - Sucker

Cover Jonas Brothers - Sucker
Digital
Republic 00602577558931

Charts

Binnenkomst:09/03/2019 (Positie 47)
Laatste week notering:24/08/2019 (Positie 87)
Piekpositie:16 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:25
Positie aller tijden:1004 (1632 Punten)
Airplay:06/04/2019 / Piek: 11 / Weken: 20
In de landen:
ch  Piek: 12 / Weken: 28
de  Piek: 20 / Weken: 27
at  Piek: 7 / Weken: 28
fr  Piek: 40 / Weken: 27
nl  Piek: 16 / Weken: 25
be  Piek: 9 / Weken: 28 (V)
  Piek: 7 / Weken: 26 (W)
se  Piek: 24 / Weken: 11
fi  Piek: 15 / Weken: 3
no  Piek: 4 / Weken: 15
dk  Piek: 4 / Weken: 17
it  Piek: 35 / Weken: 17
es  Piek: 25 / Weken: 23
au  Piek: 1 / Weken: 25
nz  Piek: 1 / Weken: 22

Tracks

01/03/2019
Digital Republic 00602577558931 (UMG) / EAN 0602577558931
Toon detailsAlles beluisteren
1.Sucker
  3:01
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:01SuckerRepublic
00602577558931
Single
Digital
01/03/2019
3:02Best Of 2019 - FrühlingshitsPolystar
060075386787 (7)
Compilatie
CD
29/03/2019
3:01Now That's What I Call Music! 102Now
CDNOW102
Compilatie
CD
12/04/2019
3:00MNM Big Hits 2019 Vol. 2Universal
538.739-3
Compilatie
CD
19/04/2019
3:01Bravo Hits 105Polystar
060075387177 (5)
Compilatie
CD
26/04/2019
»» alles tonen

Jonas Brothers   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
S.O.S14/06/2008812
Burnin' Up04/10/2008656
When You Look Me In The Eyes06/12/2008922
Sucker09/03/20191625
Only Human21/09/20193513
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jonas Brothers28/06/2008651
A Little Bit Longer06/09/2008407
Music From The 3D Concert Experience28/02/2009931
Lines, Vines And Trying Times20/06/2009214
Happiness Begins15/06/201986
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Concert Experience [DVD]26/09/20091010
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.89 (Reviews: 45)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
****
Comeback van de 3 broers! klinkt veelbelovend.

lizy_jonas
******
Geweldige comeback! Geweldig nummer!

bluezombie
****
!

gherkin
****
En toen waren de Jonas Brothers plots daar met een nieuw nummer. En ik moet toegeven, deze Sucker is best wel tof klinkende popmuziek.

irelander
***
Production is solid and it's pretty catchy stuff from them. 3.25

mildred
****
I kinda like it...

Btw. Jonas Brothers and Lady Gaga at the top of the charts, is a 2009 revival the new trend?

Johanreviews
***
Gemiddeld-goed, maar ook niet zoveel meer.

Chemmical
****
I loved Cake by the Ocean and the charts could use some similar uplifting pop so this gets a thumbs up from me.

Kaahu Niheta Witehira Leef
***
Very weird how this is a number one hit from both NZ and Australia. But good to see Nick Jonas reviving with The Jonas Brothers and changing theyre pop sound. However imo I still think theyre rock so I guess thats why I give this a three. It maybe catchy but probably a slow grower to get me going good this year.

timothy444
*****
A bop!

BitchAloud
****
The song is pretty catchy and it's good that pure pop hits are still well received through the whole Rap and Reggaeton trend. Also the massive comeback was totally unexpected from me, since Nick and Joe Jonas were failing to impact the charts even with big media attention.

kristn_20
****
hun comeback is meer dan geslaagd

juna13
***
ok
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?