Jonas Brothers - Only Human

Cover Jonas Brothers - Only Human
Digital
Republic -

Nummer

Jaar:2019
Muziek/Tekst:Kevin Jonas
Joe Jonas
Nick Jonas
Shellback
Producer:Shellback
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Airplay:17/08/2019 / Piek: 38 / Weken: 1
Single Tip:15/06/2019 / Piek: 1 / Weken: 10
In de landen:
ch  Piek: 96 / Weken: 2
be  Piek: 40 / Weken: 3 (V)
se  Piek: 92 / Weken: 1
nz  Piek: 35 / Weken: 3

Tracks

07/06/2019
Digital Republic - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Only Human
  3:03
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:03Happiness BeginsRepublic
00602577842436
Album
CD
07/06/2019
3:03Only HumanRepublic
-
Single
Digital
07/06/2019

Jonas Brothers   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
S.O.S14/06/2008812
Burnin' Up04/10/2008656
When You Look Me In The Eyes06/12/2008922
Sucker09/03/20191624
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jonas Brothers28/06/2008651
A Little Bit Longer06/09/2008407
Music From The 3D Concert Experience28/02/2009931
Lines, Vines And Trying Times20/06/2009214
Happiness Begins15/06/201986
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Concert Experience [DVD]26/09/20091010
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.07 (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
*****
De nieuwe single van de Jonas Brothers doet zomers aan,klinkt erg goed.

bluezombie
****
.

gherkin
***
De Jonas Brothers zijn er weer en daar heb ik op zich geen problemen mee. Net als Sucker klinkt ook deze Only Human immers niet verkeerd.

theogsean
*****
Very cool! Love the reggae feel of this one! I'm a "sucker" for this. 4.5
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?