Jon And Vangelis - Private Collection

Cover Jon And Vangelis - Private Collection
LP
Polydor 813 74-1 (de)
Cover Jon And Vangelis - Private Collection
Cover

Album

Jaar:1983
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/07/1983 (Positie 19)
Laatste week notering:17/09/1983 (Positie 48)
Piekpositie:15 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:4172 (743 Punten)
In de landen:
de  Piek: 27 / Weken: 11
at  Piek: 18 / Weken: 2
nl  Piek: 15 / Weken: 10
se  Piek: 24 / Weken: 3
nz  Piek: 45 / Weken: 1

Tracks

29/07/1983
LP Polydor 813 74-1 [de] / EAN 0042281317422
14/01/2004
LP Polydor UICY-9377 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Italian Song
  2:53
2.And When The Night Comes
  4:35
3.Deborah
  4:54
4.Polonaise
  5:24
5.He Is Sailing
  6:47
6.Horizon
  22:53
   

Vangelis   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
To The Unknown Man03/06/1978383
I Hear You Now (Jon And Vangelis)16/02/198099
I'll Find My Way Home (Jon And Vangelis)02/01/1982212
Titles From Chariots Of Fire24/04/1982176
Conquest Of Paradise08/04/1995121
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Spiral24/06/1978382
China28/04/1979314
Short Stories (Jon And Vangelis)16/02/1980110
The Friends Of Mr. Cairo (Jon And Vangelis)18/07/1981320
Zijn Grootste Successen13/02/1982392
Chariots Of Fire (Soundtrack / Vangelis)08/05/198295
Private Collection (Jon And Vangelis)09/07/19831510
The Best Of Jon And Vangelis (Jon And Vangelis)25/08/1984421
Soil Festivities13/10/1984451
Themes29/07/19892517
The City15/12/1990826
Greatest Hits29/06/1991710
Page Of Life (Jon And Vangelis)21/09/1991377
1492 - Conquest Of Paradise (Soundtrack / Vangelis)07/11/1992158
Voices11/11/1995369
Portraits (So Long Ago, So Clear)23/03/1996418
Oceanic23/11/1996982
Odyssey - The Definitive Collection08/11/2003682
The Collection28/07/2012793
Rosetta01/10/2016331
 

Jon Anderson   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Hear You Now (Jon And Vangelis)16/02/198099
I'll Find My Way Home (Jon And Vangelis)02/01/1982212
Surrender22/05/198279
Easier Said Than Done21/12/1985482
Hold On To Love21/05/1988289
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Short Stories (Jon And Vangelis)16/02/1980110
The Friends Of Mr. Cairo (Jon And Vangelis)18/07/1981320
Animation05/06/198238
Private Collection (Jon And Vangelis)09/07/19831510
The Best Of Jon And Vangelis (Jon And Vangelis)25/08/1984421
3 Ships04/01/1986662
In The City Of Angels28/05/1988338
Anderson / Bruford / Wakeman / Howe (Anderson / Bruford / Wakeman / Howe)08/07/19892513
Page Of Life (Jon And Vangelis)21/09/1991377
Invention Of Knowledge (Anderson / Stolt)02/07/2016561
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
50th Anniversary - Live At The Apollo [DVD] (Yes feat. Jon Anderson - Trevor Rabin - Rick Wakeman)15/09/201819
 

Jon And Vangelis   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Hear You Now16/02/198099
I'll Find My Way Home02/01/1982212
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Short Stories16/02/1980110
The Friends Of Mr. Cairo18/07/1981320
Private Collection09/07/19831510
The Best Of Jon And Vangelis25/08/1984421
Page Of Life21/09/1991377
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.8 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?