Jon And Vangelis - I Hear You Now

Cover Jon And Vangelis - I Hear You Now
7" Single
Polydor POSP 96 / 2059 196

Nummer

Jaar:1979
Muziek/Tekst:Jon Anderson
Vangelis
Producer:Vangelis
Gecoverd door:The Star Inc.
Pulstar
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/02/1980 (Positie 32)
Laatste week notering:12/04/1980 (Positie 48)
Piekpositie:9 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:5616 (713 Punten)
In de landen:
de  Piek: 69 / Weken: 1
nl  Piek: 9 / Weken: 9
be  Piek: 3 / Weken: 8 (V)

Tracks

28/12/1979
7" Single Polydor POSP 96 / 2059 196
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Hear You Now
  4:12
2.Thunder
  2:12
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:12I Hear You NowPolydor
POSP 96 / 2059 196
Single
7" Single
28/12/1979
5:11Short StoriesPolydor
2383 565
Album
LP
17/01/1980
4:50The Best Of Jon And VangelisPolydor
821 929-2
Album
CD
30/07/1984
5:11ChroniclesKarussell / Spectrum
550 196-2
Album
CD
16/09/1994
5:06Portraits (So Long Ago, So Clear)Polydor
531 151-2
Album
CD
11/03/1996
»» alles tonen

Vangelis   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
To The Unknown Man03/06/1978383
I Hear You Now (Jon And Vangelis)16/02/198099
I'll Find My Way Home (Jon And Vangelis)02/01/1982212
Titles From Chariots Of Fire24/04/1982176
Conquest Of Paradise08/04/1995121
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Spiral24/06/1978382
China28/04/1979314
Short Stories (Jon And Vangelis)16/02/1980110
The Friends Of Mr. Cairo (Jon And Vangelis)18/07/1981320
Zijn Grootste Successen13/02/1982392
Chariots Of Fire (Soundtrack / Vangelis)08/05/198295
Private Collection (Jon And Vangelis)09/07/19831510
The Best Of Jon And Vangelis (Jon And Vangelis)25/08/1984421
Soil Festivities13/10/1984451
Themes29/07/19892517
The City15/12/1990826
Greatest Hits29/06/1991710
Page Of Life (Jon And Vangelis)21/09/1991377
1492 - Conquest Of Paradise (Soundtrack / Vangelis)07/11/1992158
Voices11/11/1995369
Portraits (So Long Ago, So Clear)23/03/1996418
Oceanic23/11/1996982
Odyssey - The Definitive Collection08/11/2003682
The Collection28/07/2012793
Rosetta01/10/2016331
 

Jon Anderson   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Hear You Now (Jon And Vangelis)16/02/198099
I'll Find My Way Home (Jon And Vangelis)02/01/1982212
Surrender22/05/198279
Easier Said Than Done21/12/1985482
Hold On To Love21/05/1988289
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Short Stories (Jon And Vangelis)16/02/1980110
The Friends Of Mr. Cairo (Jon And Vangelis)18/07/1981320
Animation05/06/198238
Private Collection (Jon And Vangelis)09/07/19831510
The Best Of Jon And Vangelis (Jon And Vangelis)25/08/1984421
3 Ships04/01/1986662
In The City Of Angels28/05/1988338
Anderson / Bruford / Wakeman / Howe (Anderson / Bruford / Wakeman / Howe)08/07/19892513
Page Of Life (Jon And Vangelis)21/09/1991377
Invention Of Knowledge (Anderson / Stolt)02/07/2016561
 

Jon And Vangelis   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Hear You Now16/02/198099
I'll Find My Way Home02/01/1982212
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Short Stories16/02/1980110
The Friends Of Mr. Cairo18/07/1981320
Private Collection09/07/19831510
The Best Of Jon And Vangelis25/08/1984421
Page Of Life21/09/1991377
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.47 (Reviews: 59)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
02/05/2005 23:06
Richard (NL)
******
A great song.
05/09/2005 23:02
Snormobiel Beusichem
******
▓ Man oh man was einen gute Platte aus Ende 1979 !!! Wieder einer gute zusammenarbeitung von "Jon & Vangelis" !!! Synthersizer & Gesäng auf das höchste Niveau !!! Die Platte stand 8 wochen in die Holländische Top 40 von 1980 und erreichte nur die Platz # 7 !!! Der Anfang bekommt von mir den 6 Sterrn !!!
Laatst gewijzigd: 28/08/2006 15:05
13/07/2006 21:59
okii
*****

DeejayDave
*****
Schitterend, schitterend.

Topbart
******
schitterende en mystereuze ballad!! Bijna net zo goed als "I'll find my way home", maar ik geef hier ook 6 sterren aan!!!

drdjrene
******
Een heerlijke plaat met veel fraaie synthesizerstukken door Vangelis erin. Ook ik ga voor de 6 punten!

Patrick7781
***
Matig.

BeansterBarnes
*
TRASH!

ericwyns
*****
Heel mooie samenwerking tussen Jon Anderson en Vangelis. De singel stond begin 1980 acht weken genoteerd in de officiële Vlaamse charts en piekte op nummer drie. De vijf sterren zijn wel op hun plaats, volgens mij.

Jeroen68
****
Fijne song

BingTheKing
****
inderdaad een mooi nummer

Bearcat
*****
Mooi liedje uit het einde van de 70's
Laatst gewijzigd: 14/01/2017 00:17
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?