Jolanda Zoomer - Weer in de wolken

Cover Jolanda Zoomer - Weer in de wolken
Cover

Charts

Binnenkomst:16/10/2010 (Positie 40)
Laatste week notering:11/12/2010 (Positie 94)
Piekpositie:22 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:8473 (515 Punten)
Download:16/10/2010 / Piek: 26 / Weken: 7
Radio NL:16/10/2010 / Piek: 3 / Weken: 12
In de landen:
nl  Piek: 22 / Weken: 9

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:23Single Top 100 - Volume 449 deel 1 [Promo]Buma
COLON 449 DEEL 1
Compilatie
CD
22/10/2010

Jolanda Zoomer   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mannen hebben honger21/10/2006286
Dat ding eruit!24/03/2007434
De jagers en 't wild08/11/2008704
Ik wil zo graag altijd (met jou samen zijn)15/05/20103311
Weer in de wolken16/10/2010229
Dans nog een keer met mij14/05/2011506
Ik ben gelukkig zonder jou08/10/2011546
Spring01/09/2012795
Kom in de tent09/03/2013781
Jij en ik (Jolanda Zoomer & Frank Verkooyen)08/06/2013753
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Verliefd voor altijd18/06/2011367
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.27 (Reviews: 11)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Benny Rees
******
♫ '' Jolanda Zoomer '' - WEER IN DE WOLKEN ... Het juiste liedje op de juiste plaats.
Benny Rees

Laatst gewijzigd: 10/12/2010 23:08

Snormobiel Beusichem
***
▒ Helemaal géén verkeerde plaat van de donkerblonde zangeres "Jolanda Zoomer" uit eind september 2010 !!! Maar volle bak is ook sterk overdreven ☺!!!

wilwilwel
*****
Ja een mooie vrouw met en goed nummer tekst van de hand van René Beunders een naam die zeker vaker gaan tegen komen !
Op een prachtige melodie "Von null auf Sehnsucht" van Helene Fischer!

Ja super!

RV
*****
Inderdaad geen volle bak, maar ook geen 3*. Dat is toch veel te weinig voor dit nummer? 5* moet genoeg zijn...

Hitfreak
***
niets bijzonders

lachebekje
***
Die Berk. Nog steeds scannen ze hun eigen muziek tot ze er bij neer vallen. Hoe lang nog? Aardig, maar dit is echt te veel van het goede.

milanarnhem
******
Gaaf nummer, een echte Nederlandse schlager.
En die wijsneuzen met hun volle bak. Hier ten compensatie een volle bak.

Gerardd
******
zij is wel een topper
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?