Jolanda Zoomer - Spring

Cover Jolanda Zoomer - Spring
Cover

Nummer

Jaar:2012
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/09/2012 (Positie 92)
Laatste week notering:29/09/2012 (Positie 94)
Piekpositie:79 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:20770 (74 Punten)
Radio NL:18/08/2012 / Piek: 13 / Weken: 9
Oranje Top 30:25/08/2012 / Piek: 13 / Weken: 8
In de landen:
nl  Piek: 79 / Weken: 5

Jolanda Zoomer   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mannen hebben honger21/10/2006286
Dat ding eruit!24/03/2007434
De jagers en 't wild08/11/2008704
Ik wil zo graag altijd (met jou samen zijn)15/05/20103311
Weer in de wolken16/10/2010229
Dans nog een keer met mij14/05/2011506
Ik ben gelukkig zonder jou08/10/2011546
Spring01/09/2012795
Kom in de tent09/03/2013781
Jij en ik (Jolanda Zoomer & Frank Verkooyen)08/06/2013753
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Verliefd voor altijd18/06/2011367
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.12Jolanda Zoomer - Spring (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
***
▒ Nou met dit plaatje uit begin augustus 2012 gaat bij mij het dak er zeker niet vanaf !!! Maar de liefhebbers van deze 44 jarige Haagse zangeres "Jolanda Zomer" komen volgens mij niets tekort ☺!!!

RV
****
Aan de ene kant vind ik dit een beetje te kinderachtig voor Jolanda Zoomer, maar aan de andere kant is dit nummer toch wel heel erg aanstekelijk. Laat ik maar niet gaan muggenziften en tóch voor de 4* gaan!
Laatst gewijzigd: 02/09/2012 16:23

Kritisch luisteren
*
Zeer mager liedje, wederom een misser voor deze Jolanda.

naamloos
*
Zwak nummer.

Hitfreak
***
gaat nog net

BingTheKing
*
rotzooi

Rootje
*
Belachelijke vertoning.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?