Johnny Gill - Wrap My Body Tight

Cover Johnny Gill - Wrap My Body Tight
Cover
Cover Johnny Gill - Wrap My Body Tight
Cover

Nummer

Jaar:1990
Muziek/Tekst:Terry Lewis
Jimmy Jam
Producer:Terry Lewis
Jimmy Jam
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/02/1991 (Positie 99)
Laatste week notering:06/04/1991 (Positie 79)
Piekpositie:47 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:15756 (219 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 47 / Weken: 7

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:38Johnny Gill [1990]Motown
530025-2
Album
CD
17/04/1990
"Jazzie B" 12 Inch Remake Version5:00Johnny Gill [1990]Motown
530025-2
Album
CD
17/04/1990

Johnny Gill   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rub You The Right Way09/06/1990278
My, My, My20/10/1990379
Wrap My Body Tight23/02/1991477
The Floor03/07/1993453
My Body (LSG)14/02/1998329
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Johnny Gill [1990]14/07/1990738
Provocative19/06/1993648
LSG (Levert Sweat Gill)06/12/19973516
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.17Johnny Gill - Wrap My Body Tight (Reviews: 12)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
***
3e single van zijn solo-debuutalbum "Johnny Gill". niet echt bijzonder, stukken minder dan de ballad "My my my". Bleef in maart 1991 steken in de tipparade op nr 2....

Snormobiel Beusichem
****
▒ Prima, swingend, dansplaatje uit april 1990 van de nu inmiddels 48 jarige Amerikaanse R&B zanger en songschrijver: "Johnny Gill" !!! Haalde in maart / april 1991 zelfs ook nog de Nederlandse hitlijsten !!! (NL Tip 30: 5 wk / # 2) ☺!!!

gherkin
*****
Zeer aanstekelijk.

Bearcat
*****
De "Jazzie B" versie vindt ik toch wat beter dan het origineel
Duidelijke Soul II soul invloeden
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?