Johnny Gill - Rub You The Right Way

Cover Johnny Gill - Rub You The Right Way
Cover

Nummer

Jaar:1990
Muziek/Tekst:Terry Lewis
Jimmy Jam
Producer:Terry Lewis
Jimmy Jam
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/06/1990 (Positie 70)
Laatste week notering:28/07/1990 (Positie 86)
Piekpositie:27 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:10816 (412 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 27 / Weken: 8
nz  Piek: 41 / Weken: 2

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:30Johnny Gill [1990]Motown
530025-2
Album
CD
17/04/1990
4:06Deep Heat 8 - The Hand Of FateTelstar
STAC 2447
Compilatie
MC
1990
4:17Hitsville USA - The Motown Singles Collection Volume Two (1972-1992)Motown
530 262-2
Compilatie
CD
29/10/1993
Extended Hype5:40A Cute Sweet Love Addiction [Cardsleeve]Motown
860 161-2
Single
CD-Maxi
31/10/1993
5:32David Copperfield - The Sound Of MagicWSM
9548-33124-2
Compilatie
CD
09/12/1994
»» alles tonen

Johnny Gill   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rub You The Right Way09/06/1990278
My, My, My20/10/1990379
Wrap My Body Tight23/02/1991477
The Floor03/07/1993453
My Body (LSG)14/02/1998329
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Johnny Gill [1990]14/07/1990738
Provocative19/06/1993648
LSG (Levert Sweat Gill)06/12/19973516
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.26Johnny Gill - Rub You The Right Way (Reviews: 27)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
22/05/2006 16:00
Snormobiel Beusichem
****
▓ Lekker vlot nummer van "Johnny Gill" uit juni 1990 !!! Werd alleen niet gewaardeerd door het Nederlandse publiek !!! Persoonlijk vind ik deze plaat één van zijn betere en 4 sterren waard !!! "Rub You The Right Way" stond maar 4 weken (# 26) in de Nederlandse Top 40 van juni / juli 1990 !!! Te kort !!!

Topbart
****
In juni 1990 was dit de 1e single van zijn album "Johnny Gill", werd een top 30-hit. Lekker vlotte single

Ostorm
******
A superb NJS classic! My favourite from him.
Laatst gewijzigd: 07/01/2013 14:52

tigerlover
****
lekkere song

BingTheKing
****
kan er mee door

Bearcat
****
Redelijk Soul/R&B plaatje uit het begin van de 90's
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?