Johnny Gill - My, My, My

Cover Johnny Gill - My, My, My
Cover

Charts

Binnenkomst:20/10/1990 (Positie 84)
Laatste week notering:15/12/1990 (Positie 100)
Piekpositie:37 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:11860 (363 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 37 / Weken: 9
nz  Piek: 31 / Weken: 7

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:20Johnny Gill [1990]Motown
530025-2
Album
CD
17/04/1990
Reprise1:08Johnny Gill [1990]Motown
530025-2
Album
CD
17/04/1990
Live!10:36Johnny Gill [1990]Motown
530025-2
Album
CD
17/04/1990
5:22BalladsMotown
3728643
Album
CD
12/04/2013

Johnny Gill   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rub You The Right Way09/06/1990278
My, My, My20/10/1990379
Wrap My Body Tight23/02/1991477
The Floor03/07/1993453
My Body (LSG)14/02/1998329
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Johnny Gill [1990]14/07/1990738
Provocative19/06/1993648
LSG (Levert Sweat Gill)06/12/19973516
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.64Johnny Gill - My, My, My (Reviews: 22)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
21/05/2006 16:57
Snormobiel Beusichem
***
▓ Een ballade waar er 13 van in een dozijn gaan !!! Helaas niet echt iets bijzonders of speziaals !!! Ik was hem eigenlijk al weer vergeten !!! Deze plaat, uit eind oktober 1990, was ook na 4 weken (# 26) weer uit de Nederlandse Top 40 verdwenen !!! Krap 3 sterren !!!

Topbart
****
In oktober 1990 was dit de 2e single van zijn album "Johnny Gill", werd een top 30-hit. Het is inderdaad een ballad zoals er meer van werden gemaakt, maar ik ga toch voor 4 sterren

Ostorm
****
This is a nice R&B song from Johnny Gill.
Laatst gewijzigd: 14/07/2013 10:41

BingTheKing
****
prima ballad, een nette 4

Bearcat
*****
Heerlijke soul-ballad uit de 90's
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?