John Watts - One Voice

Cover John Watts - One Voice
7" Single
EMI 5266 (uk)
7" Single
EMI 006-07612

Nummer

Jaar:1982
Muziek/Tekst:John Watts
Producer:Richard Manwaring
John Watts
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/03/1982 (Positie 45)
Laatste week notering:10/04/1982 (Positie 48)
Piekpositie:41 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:16659 (169 Punten)
Single Tip:20/03/1982 / Piek: 0 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 41 / Weken: 3

Tracks

03/1982
7" Single EMI 5266 (EMI) [uk]
03/1982
7" Single EMI 006-07612
Toon detailsAlles beluisteren
1.One Voice
3:44
2.Holiday In France
3:11
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:44One VoiceEMI
5266
Single
7" Single
03/1982
3:44One More TwistEMI
EMC 3402
Album
LP
04/1982
3:45Musical Times Ausgabe 2'82EMI
P 528202
Compilatie
LP
1982
3:47Going Red For A Salad (The UA Years)EMI
CDP 7 94132 2
Album
CD
14/05/1990
3:46The Best OfElectrola
8351902
Album
CD
25/08/1995
»» alles tonen

Fischer-Z   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Worker15/09/1979267
So Long31/05/1980129
Room Service / Limbo04/10/1980411
Marliese28/03/198159
One Voice (John Watts)27/03/1982413
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Word Salad15/09/1979217
Going Deaf For A Living17/05/1980618
Red Skies Over Paradise04/04/1981217
One More Twist (John Watts)20/03/19821110
The Iceberg Model (John Watts)26/02/1983177
 

John Watts   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Worker (Fischer-Z)15/09/1979267
So Long (Fischer-Z)31/05/1980129
Room Service / Limbo (Fischer-Z)04/10/1980411
Marliese (Fischer-Z)28/03/198159
One Voice27/03/1982413
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Word Salad (Fischer-Z)15/09/1979217
Going Deaf For A Living (Fischer-Z)17/05/1980618
Red Skies Over Paradise (Fischer-Z)04/04/1981217
One More Twist20/03/19821110
The Iceberg Model26/02/1983177
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.8 (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Prima vier sterren plaat van de nu inmiddels 58 jarige Britse muzikant en artiest "John Watts", eind februari 1982 (Holland) !!! Moet wel eerlijk bekennen dat de meeste mensen het plaatje allang vergeten zijn !!! (NL Tip 30: 4 wk / # 14) ☺!!!

Jeroen68
*****
Lekker nummer van de Fischer-Z frontman.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?