John Spencer - Johnny vergeet me niet

Cover John Spencer - Johnny vergeet me niet
7" Single
Philips 814 783-7
Cover John Spencer - Johnny vergeet me niet
Cover

Nummer

Jaar:1983
Muziek/Tekst:Tom Peters
Geoffrey Goddard
Coverversie van:John Leyton - Johnny Remember Me
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/11/1983 (Positie 28)
Laatste week notering:31/12/1983 (Positie 34)
Piekpositie:12 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:7727 (554 Punten)
Single Tip:12/11/1983 / Piek: 0 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 12 / Weken: 7

Tracks

1983
7" Single Philips 814 783-7
Toon detailsAlles beluisteren
1.Johnny vergeet me niet
2:45
2.Jij alleen
2:55
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:45Johnny vergeet me nietPhilips
814 783-7
Single
7" Single
1983

John Spencer   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lana18/12/1982167
Pretty Woman02/04/1983347
'n Steelgitaar, 'n glaasje wijn25/06/19832210
Johnny vergeet me niet19/11/1983127
Een meisje voor altijd28/04/1984118
Telefoonbaby (John Spencer & Lyda)21/07/1984126
Jozefien09/03/1985335
Wat 'n nacht08/06/1985482
Alle meisjes willen kussen16/11/1985377
I Wanna Fall In Love Again04/04/1987438
Sea Cruise11/07/1987517
Bye Bye Blondie10/10/1987823
Hey Little Girl05/03/1988586
Keep On Keepin' On16/07/1988398
Happy X-mas (War Is Over) / Gelukkig kerstfeest (Artiesten voor het Ronald McDonaldhuis)10/12/1988155
The Shape I'm In / Het heeft geen zin18/02/19892911
Bring Back Rock 'n Roll15/07/19893610
Knock Out01/09/1990488
In de tijd van de Rock 'n Roll02/03/19912910
Jij bent van mij21/09/1991318
Een meisje voor altijd (DJ Maurice Mix)18/02/2006751
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
John Spencer26/05/19841615
Zingt Elvis Presley15/06/1985128
Back To The 50's08/08/1987462
Zingt Buddy Holly13/04/1991775
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.6 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
18/10/2005 12:37
Snormobiel Beusichem
****
War das nicht der Holländische Cover von John Leyton's "JOHNNY REMEMBER ME" (1961) durch John Spencer (NL) in 1983 ??? Nicht slecht !!! Erreichte den Platz # 20 von die Holländische Top 40 (5 Wochen) !!!

Topbart
****
Ik sluit me aan bij Snormobiel. Ik zie overigens dat de singlehoesfoto dezelfde is als die werd gebuikt voor zijn single "Seacruise" uit 1987 (weet ik nog van het gedrukte Top 40-exemplaar dat destijds verscheen)

Jeroen68
***
Een van de weinige John Spencer-songs die niet onmiddellijk wordt uitgezet.
Laatst gewijzigd: 29/07/2016 16:31
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?