John Mayer - Sob Rock

Cover John Mayer - Sob Rock
LP
Columbia 19439882351
Digital
Columbia 886449323081
Cover John Mayer - Sob Rock
LP Clear Mint Coloured Vinyl
Columbia 0194399030318
Cover John Mayer - Sob Rock
Cover
Cover John Mayer - Sob Rock
Cover
Cover John Mayer - Sob Rock
Cover

Album

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/07/2021 (Positie 1)
Laatste week notering:16/10/2021 (Positie 21)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:2586 (1199 Punten)
Vinyl 33:24/07/2021 / Piek: 1 / Weken: 13
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 7
de  Piek: 5 / Weken: 4
at  Piek: 8 / Weken: 4
fr  Piek: 79 / Weken: 1
nl  Piek: 1 / Weken: 13
be  Piek: 3 / Weken: 13 (V)
  Piek: 17 / Weken: 8 (W)
se  Piek: 5 / Weken: 10
fi  Piek: 13 / Weken: 2
no  Piek: 6 / Weken: 6
dk  Piek: 4 / Weken: 11
it  Piek: 21 / Weken: 1
es  Piek: 12 / Weken: 5
pt  Piek: 1 / Weken: 8
au  Piek: 3 / Weken: 6
nz  Piek: 4 / Weken: 4

Tracks

16/07/2021
CD Columbia 19439893172 (Sony) / EAN 0194398931722
Toon detailsAlles beluisteren
1.Last Train Home
  3:07
2.Shouldn't Matter But It Does
  3:56
3.New Light
  3:37
4.Why You No Love Me
  4:15
5.Wild Blue
  4:12
6.Shot In The Dark
  4:09
7.I Guess I Just Feel Like
  4:46
8.Til The Right One Comes
  3:39
9.Carry Me Away
  2:39
10.All I Want Is To Be With You
  4:04
   
16/07/2021
LP Columbia 19439882351 (Sony) / EAN 0194398823515
Toon detailsAlles beluisteren
   
16/07/2021
Digital Columbia 886449323081 (Sony) / EAN 0886449323081
Toon detailsAlles beluisteren
   
16/07/2021
Clear Mint Coloured Vinyl - LP Columbia 0194399030318 (Sony) / EAN 0194399030318
Toon detailsAlles beluisteren
   

John Mayer   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
No Such Thing13/07/2002974
Daughters19/03/20052915
Clarity13/08/20058010
Waiting On The World To Change16/09/20065510
Gravity16/12/2006665
Dreaming With A Broken Heart01/12/2007962
Beat It (Fall Out Boy feat. John Mayer)24/05/2008981
Who Says24/10/20091310
Heartbreak Warfare27/02/2010627
Half Of My Heart (John Mayer feat. Taylor Swift)12/06/20104019
Perfectly Lonely13/11/20105214
Shadow Days10/03/20122310
Paper Doll22/06/20135811
Wildfire17/08/2013773
XO28/06/2014951
Love On The Weekend26/11/2016644
Moving On And Getting Over28/01/2017521
Still Feel Like Your Man04/03/2017931
New Light19/05/20184632
Outta My Head (Khalid with John Mayer)13/04/2019691
Last Train Home12/06/20212019
Shot In The Dark24/07/2021681
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Heavier Things26/03/20051928
Continuum21/10/20061235
Where The Light Is - Live In Los Angeles05/07/20081632
Room For Squares + Heavier Things + Continuum18/04/2009776
Battle Studies21/11/2009172
Born And Raised26/05/2012125
John Mayer Boxset17/08/2013632
Paradise Valley24/08/2013148
The Search For Everything22/04/20174126
Sob Rock24/07/2021113
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Where The Light Is: John Mayer Live In Los Angeles [DVD]05/07/2008188
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5John Mayer - Sob Rock (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

bluezombie
****
.

Rootje
****
En zo scoort rocker John Mayer zijn 4 de #1 album.
Niet helemaal mijn ding, maar hij doet het met name goed bij vrouwen. (Vandaar de titel Sob rock?)
Ik begrijp het wel dit zijn prima beluisterbare softrockliedjes voor bij de open haard. Vind het zelf iets te soft, maar slecht is het natuurlijk niet

Boterbloem
******
Sobbingly rocking
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?