Jett Rebel - Pre-Apocalypse Party Playlist

Cover Jett Rebel - Pre-Apocalypse Party Playlist
CD
Warner 0 190296 778858
Digital
JJ 190296778834

Album

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:28/08/2021 (Positie 8)
Laatste week notering:04/09/2021 (Positie 27)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:10198 (167 Punten)
Vinyl 33:28/08/2021 / Piek: 3 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 8 / Weken: 2

Tracks

20/08/2021
CD Warner 0 190296 778858 (Warner) / EAN 0190296778858
20/08/2021
Digital JJ 190296778834 (Warner) / EAN 0190296778834
Toon detailsAlles beluisteren
1.Love Right Now
  3:53
2.Behave
  3:24
3.Emma
  3:48
4.Baby I'm In Love
  3:09
5.Cold Cold Heart
  4:05
6.Ppparty
  4:21
7.Kiss That Girl Again
  3:44
8.Going For A Ride Tonite
  3:49
9.To The Moon
  5:47
   
20/08/2021
LP Warner 9029677884 (Warner) / EAN 0190296778841
Toon detailsAlles beluisteren
   

Jett Rebel   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pineapple Morning08/11/2014771
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Venus & Mars17/05/20142023
Hits For Kids08/11/2014314
Tight Like A Baby Tiger - Live At The Paradiso04/07/2015245
Truck30/01/201665
Don't Die On Me Now!!!03/09/201644
Super Pop21/01/201745
706/10/2018113
Pre-Apocalypse Party Playlist28/08/202182
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5Jett Rebel - Pre-Apocalypse Party Playlist (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
*****
Jett Rebel heeft zich overtroffen op dit album.
Alles zelf in de hand gehouden, tot aan de productie toe.
Dit multitalent levert een prima album af, moet snel maar eens buiten Nederland gehoord worden.
Zeker de laatste tracks van dit album, je denkt met nieuw materiaal van Prince te maken te hebben, is het gewoon van Nederlandse bodem.
Laatst gewijzigd: 03/09/2021 16:26
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?