Jett Rebel - Pineapple Morning

Cover Jett Rebel - Pineapple Morning
Cover

Nummer

Jaar:2014
Muziek/Tekst:Jett Rebel
Producer:Jett Rebel
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:08/11/2014 (Positie 77)
Laatste week notering:08/11/2014 (Positie 77)
Piekpositie:77 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:23015 (24 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 77 / Weken: 1
be  Tip (V)

Tracks

03/11/2014
Digital Vosmeijer - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Pineapple Morning
  3:08
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:07Hits For KidsVosmeijer
88875004322
Album
CD
03/11/2014
3:08Pineapple MorningVosmeijer
-
Single
Digital
03/11/2014

Jett Rebel   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pineapple Morning08/11/2014771
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Venus & Mars17/05/20142023
Hits For Kids08/11/2014314
Tight Like A Baby Tiger - Live At The Paradiso04/07/2015245
Truck30/01/201665
Don't Die On Me Now!!!03/09/201644
Super Pop21/01/201745
706/10/2018113
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.25 (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Beamtechgirl25
***
Echte slecht is da niet, maar enkel voor s'morgens dacht ik zo? dan kan je goed wakker worden.

gherkin
***
Aardig nummer.

Snormobiel Beusichem
**
▒ Mager rock nummerke uit eind oktober 2014 van de 23 jarige Haagse zanger, componist en multi-instrumentalist: "Jelte Steven Tuinstra", alias:"Jett Rebel" !!! Bij live-optredens wordt hij begeleid door een band bestaande uit: "Rick van Wort" (drums), "Xander Vrienten: (bas en zang), "Amber Gomaa" (toetsen en zang), "Jessica Manuputty" (zang) en "Lorijn 'Lexxus' von Piekartz" (gitaar) ☺!!!

Supersok
***
Het plaatje zit goed in elkaar, maar toch mist het iets. Wellicht iets te rommelig voor mij.

RV
**
Er wordt over het algemeen met veel lof over Jett Rebel gesproken, maar ik vind heel deze artiest niets aan. 'Pineapple Morning' is een nogal rommelig, dertien-in-een-dozijn plaatje dat we al vaak genoeg van anderen hebben gehoord en laat maar weinig rebellie zien/horen. Wat mij betreft maakt Jett Rebel vooralsnog zijn naam niet waar.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?