Jett Rebel - Hits For Kids

Cover Jett Rebel - Hits For Kids
CD
Vosmeijer 88875004322 (be,nl)

Album

Jaar:2014
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:08/11/2014 (Positie 3)
Laatste week notering:18/07/2015 (Positie 72)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:5068 (589 Punten)
Combialbum:08/11/2014 / Piek: 4 / Weken: 7
In de landen:
nl  Piek: 3 / Weken: 14
be  Piek: 129 / Weken: 2 (V)

Tracks

31/10/2014
LP Music On Vinyl MOVLP1265 / EAN 8718469537488
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
CD
   
03/11/2014
CD Vosmeijer 88875004322 (Sony) [be,nl] / EAN 0888750043221
Toon detailsAlles beluisteren
1.Pineapple Morning
  3:07
2.When She's Older
  3:19
3.Sunshine
  2:59
4.Dance Underneath The Sheets
  4:32
5.Sister
  2:38
6.Mary Anne
  2:43
7.Tyrannosaurus Rex
  2:43
8.Secret
  2:59
9.Goosebumps Galore
  2:11
10.Baby
  4:28
11.Feels Like Loving To Me
  3:05
12.Hold You
  4:24
13.Gwen
  5:33
14.Harmony
  1:39
   

Jett Rebel   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pineapple Morning08/11/2014771
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Venus & Mars17/05/20142023
Hits For Kids08/11/2014314
Tight Like A Baby Tiger - Live At The Paradiso04/07/2015245
Truck30/01/201665
Don't Die On Me Now!!!03/09/201644
Super Pop21/01/201745
706/10/2018113
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?