Jett Rebel - Don't Die On Me Now!!!

Cover Jett Rebel - Don't Die On Me Now!!!
CD
Baby Tiger / JJ 88985360042

Album

Jaar:2016
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:03/09/2016 (Positie 4)
Laatste week notering:24/09/2016 (Positie 82)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:8909 (240 Punten)
Combialbum:03/09/2016 / Piek: 4 / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 4 / Weken: 4

Tracks

26/08/2016
CD Baby Tiger / JJ 88985360042 (Sony) / EAN 0889853600427
Toon detailsAlles beluisteren
1.Devious Child
  7:22
2.Lucky Boy
  2:38
3.See Through City
  0:24
4.Tracks Of Our Tears
  4:32
5.It's Real
  7:10
6.Nothing Turns Me On Like A Rock 'n Roll Song
  3:16
7.Blonde Like You
  3:55
8.Take It As A Present
  4:53
9.Look At Me Now
  5:47
10.Teenage Man
  2:18
11.Get Your Rock 'n Roll On
  4:38
12.Green
  8:41
13.Baby Tiger
  1:25
   
02/09/2016
LP Music On Vinyl MOVLP1778 / EAN 8719262002586
Toon detailsAlles beluisteren
   

Jett Rebel   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pineapple Morning08/11/2014771
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Venus & Mars17/05/20142023
Hits For Kids08/11/2014314
Tight Like A Baby Tiger - Live At The Paradiso04/07/2015245
Truck30/01/201665
Don't Die On Me Now!!!03/09/201644
Super Pop21/01/201745
706/10/2018113
Pre-Apocalypse Party Playlist28/08/202182
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?