Jett Rebel - 7

Cover Jett Rebel - 7
LP
Music On Vinyl MOVLPL 2236
Digital
Baby Tiger / JJ 1433953141 (nl)

Album

Jaar:2018
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/10/2018 (Positie 11)
Laatste week notering:13/10/2018 (Positie 60)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:10481 (131 Punten)
Combialbum:06/10/2018 / Piek: 11 / Weken: 2
Vinyl 33:06/10/2018 / Piek: 1 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 11 / Weken: 2

Tracks

27/09/2018
Digital Baby Tiger / JJ 1433953141 (Sony) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
   
28/09/2018
LP Music On Vinyl MOVLPL 2236 / EAN 8719262007659
Toon detailsAlles beluisteren
   

Jett Rebel   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pineapple Morning08/11/2014771
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Venus & Mars17/05/20142023
Hits For Kids08/11/2014314
Tight Like A Baby Tiger - Live At The Paradiso04/07/2015245
Truck30/01/201665
Don't Die On Me Now!!!03/09/201644
Super Pop21/01/201745
706/10/2018112
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?