Jett Rebel - 7

Cover Jett Rebel - 7
LP
Music On Vinyl MOVLPL 2236
Digital
Baby Tiger / JJ 886447208175
CD
Baby Tiger / JJ 19075881722
Cover Jett Rebel - 7
Cover
Cover Jett Rebel - 7
Cover
Cover Jett Rebel - 7
Cover
Cover Jett Rebel - 7
Cover
Cover Jett Rebel - 7
Cover
Cover Jett Rebel - 7
Cover
Cover Jett Rebel - 7
Cover

Album

Jaar:2018
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/10/2018 (Positie 11)
Laatste week notering:03/11/2018 (Positie 52)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:9529 (180 Punten)
Combialbum:06/10/2018 / Piek: 11 / Weken: 3
Vinyl 33:06/10/2018 / Piek: 1 / Weken: 5
In de landen:
nl  Piek: 11 / Weken: 3

Tracks

28/09/2018
CD Baby Tiger / JJ 19075881722 (Sony) / EAN 0190758817224
28/09/2018
Digital Baby Tiger / JJ 886447208175 (Sony) / EAN 0886447208175
Toon detailsAlles beluisteren
1.Amy
  3:24
2.(Again) Girl
  4:28
3.Can't Let Me Down
  5:02
4.Good Boy
  3:30
5.Perfect Lady
  3:19
6.Diva
  4:16
7.Stick Together
  2:34
8.Unconditional Love
  3:49
9.Baby I Need You
  5:08
10.Never Gonna Be The Same
  5:37
   
28/09/2018
LP Music On Vinyl MOVLPL 2236 / EAN 8719262007659
Toon detailsAlles beluisteren
Limited Edition, available on 7 different colours; red, orange, yellow, green, blue, pink and purple. Delivered at random!
   

Jett Rebel   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pineapple Morning08/11/2014771
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Venus & Mars17/05/20142023
Hits For Kids08/11/2014314
Tight Like A Baby Tiger - Live At The Paradiso04/07/2015245
Truck30/01/201665
Don't Die On Me Now!!!03/09/201644
Super Pop21/01/201745
706/10/2018113
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?