Jermaine Jackson - Sweetest Sweetest

Cover Jermaine Jackson - Sweetest Sweetest
7" Single
Arista ARS 37117 (it)

Charts

Binnenkomst:16/06/1984 (Positie 22)
Laatste week notering:21/07/1984 (Positie 39)
Piekpositie:20 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:9683 (451 Punten)
Single Tip:02/06/1984 / Piek: 0 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 20 / Weken: 6
be  Piek: 9 / Weken: 12 (V)
nz  Piek: 18 / Weken: 9

Tracks

1984
7" Single Arista ARS 37117 [it]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Sweetest Sweetest
  4:05
2.Come To Me (One Way Or Another)
5:17
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:05DynamiteArista
206 317
Album
LP
01/04/1984
Canzoni per l'estate '84 unoCGD
COM 20431
Compilatie
LP
1984
4:05DynamiteArista
206 563
Album
LP
1984
4:05Sweetest SweetestArista
ARS 37117
Single
7" Single
1984
4:05Tell Me I'm Not Dreamin'Arista
SNP-182
Single
12" Maxi
1984
»» alles tonen

Jermaine Jackson   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Daddy's Home07/04/1973108
Let's Get Serious28/06/1980246
Sweetest Sweetest16/06/1984206
When The Rain Begins To Fall (Jermaine Jackson & Pia Zadora)27/10/1984115
Do What You Do19/01/1985410
I Think It's Love22/03/1986501
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dynamite02/06/19842114
Precious Moments29/03/1986532
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.72 (Reviews: 18)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
31/10/2005 20:32
Snormobiel Beusichem
****
ø Platte Von Jeramaine aus Juni 1984 !!! Stand 6 Wochen (höchste Platz # 16) in die Holländische Top 40 !!!

Topbart
****
Lekker plaatje van waarschijnlijk de meest bekende broer van Michael Jackson!

naamloos
***
Redelijke plaat van Jermaine. Geen topper, maar niet onaardig.

Patrick7781
****
Aan te horen tekst is niet bijzonder sterk.

Jeroen68
***
Aardige, weinig bijzondere plaat van een van de Jacksons
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?