Jermaine Jackson - Precious Moments

Cover Jermaine Jackson - Precious Moments
LP
Arista 207 087

Album

Jaar:1986
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/03/1986 (Positie 53)
Laatste week notering:05/04/1986 (Positie 65)
Piekpositie:53 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:11873 (84 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 53 / Weken: 2
se  Piek: 16 / Weken: 4

Tracks

1986
LP Arista 207 087
Toon detailsAlles beluisteren
1.Do You Remember Me
  5:03
2.Lonely Won't Leave Me Alone
4:30
3.Give A Little Love
  3:53
4.Precious Moments
  5:10
5.I Think It's Love
  3:52
6.Our Love Story
4:31
7.I Hear Heartbeat
5:39
8.Whitney Houston & Jermaine Jackson - If You Say My Eyes Are Beautiful
4:19
9.Voices In The Dark
  4:36
10.Words Into Action
  4:55
   
24/02/2017
CD Funky Town Grooves FTG-317 / EAN 0887254505723
Toon detailsAlles beluisteren
   

Jermaine Jackson   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Daddy's Home07/04/1973108
Let's Get Serious28/06/1980246
Sweetest Sweetest16/06/1984206
When The Rain Begins To Fall (Jermaine Jackson & Pia Zadora)27/10/1984115
Do What You Do19/01/1985410
I Think It's Love22/03/1986501
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dynamite02/06/19842114
Precious Moments29/03/1986532
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?