Jermaine Jackson - Daddy's Home

Cover Jermaine Jackson - Daddy's Home
7" Single
Tamla Motown 006-94 092
Cover Jermaine Jackson - Daddy's Home
Cover
Cover Jermaine Jackson - Daddy's Home
7" Single
Tamla Motown 006-94 092
Cover Jermaine Jackson - Daddy's Home
Cover

Nummer

Jaar:1972
Muziek/Tekst:James Sheppard
William Miller
Producer:The Corporation
Coverversie van:Shep & The Limelites - Daddy's Home
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:07/04/1973 (Positie 30)
Laatste week notering:26/05/1973 (Positie 21)
Piekpositie:10 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:6086 (680 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 10 / Weken: 8

Tracks

15/11/1972
7" Single Motown M 1216F
1972
7" Single Tamla Motown 006-94 092
Toon detailsAlles beluisteren
1.Daddy's Home
2:59
2.Take Me In Your Arms (Rock Me For A Little While)
2:59
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:59Daddy's HomeMotown
M 1216F
Single
7" Single
15/11/1972
3:07Jermaine [1972]Motown
M 752L
Album
LP
1972
2:59AnthologyMotown
M-868R3
Album
LP
1977
3:02Motown Solo Stars: Top 10 With A Bullet!Motown
5323
Compilatie
LP
1984
Special Love SongsArcade
ADEHC 146
Compilatie
MC
1984
»» alles tonen

Jermaine Jackson   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Daddy's Home07/04/1973108
Let's Get Serious28/06/1980246
Sweetest Sweetest16/06/1984206
When The Rain Begins To Fall (Jermaine Jackson & Pia Zadora)27/10/1984115
Do What You Do19/01/1985410
I Think It's Love22/03/1986501
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dynamite02/06/19842114
Precious Moments29/03/1986532
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.89 (Reviews: 18)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
08/06/2008 12:51
Snormobiel Beusichem
*****
▒ Geslaagde mooie cover van "Shep & The Limelites" door "Jermaine Jackson", eind maart 1973 (Holland) !!! In de Nederlandse hitlijsten bereikte hij de Top 10 met "Daddy's Home", lente 1973 !!! (NL Top 40: 10 wk / # 8) ☺!!!

naamloos
****
Jermaine had er in Nederland een aardige hit mee. Enkele jaren later deed Cliff Richard het nog eens opnieuw met dit nummer. Waarschijnlijk hadden ze allemaal dakloze vaders.

rien100
***
Matig nummer.

Patrick7781
**
Zwak.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?