Jelle B - Vandaag

Cover Jelle B - Vandaag
Cover

Nummer

Jaar:2012
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/09/2012 (Positie 87)
Laatste week notering:27/10/2012 (Positie 93)
Piekpositie:54 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:14022 (276 Punten)
Radio NL:25/08/2012 / Piek: 8 / Weken: 12
Oranje Top 30:01/09/2012 / Piek: 8 / Weken: 11
In de landen:
nl  Piek: 54 / Weken: 9

Jelle B   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vriendinnen18/09/2010485
De pionier26/11/20114110
Vandaag01/09/2012549
Mooi15/06/20131310
Annabella18/01/2014236
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.33Jelle B - Vandaag (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*
▒ Misschien morgen "Jelle B" ☺!!!

RV
***
Toch best een lekker nummer.

Edit 02/09/2012: Eén uur later en ik ga toch met een sterretje naar beneden. Wel leuk, maar ook gewoon een gemiddeld plaatje. Melodie is wat standaard, vandaar.
Laatst gewijzigd: 02/09/2012 16:48

drdjrene
***
RV zegt het precies goed, het is wel leuk, maar toch ook gewoon een gemiddeld plaatje. Overigens: in verhouding met wat ik de laatste tijd van Berk Music heb gehoord (veel 1* beoordelingen van mij...) is dit wel een grote verbetering!

Sebastiaanmember
**
Niks aan.

BingTheKing
**
zwak
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?