Jawsh 685 & Jason Derulo - Savage Love (Laxed - Siren Beat)

Cover Jawsh 685 & Jason Derulo - Savage Love (Laxed - Siren Beat)
Digital
Columbia 886448561804
Digital Explicit
Columbia 886448554769

Charts

Binnenkomst:20/06/2020 (Positie 67)
Laatste week notering:04/07/2020 (Positie 2)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:15619 (222 Punten)
Airplay:27/06/2020 / Piek: 31 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 3
de  Piek: 3 / Weken: 3
at  Piek: 5 / Weken: 2
fr  Piek: 100 / Weken: 1
nl  Piek: 2 / Weken: 3
be  Piek: 5 / Weken: 3 (V)
  Piek: 46 / Weken: 1 (W)
se  Piek: 1 / Weken: 3
fi  Piek: 5 / Weken: 1
no  Piek: 2 / Weken: 2
dk  Piek: 7 / Weken: 1
it  Piek: 58 / Weken: 1
pt  Piek: 50 / Weken: 2
au  Piek: 3 / Weken: 2
nz  Piek: 1 / Weken: 2

Tracks

12/06/2020
Digital Columbia 886448561804 (Sony) / EAN 0886448561804
12/06/2020
Explicit - Digital Columbia 886448554769 (Sony) / EAN 0886448554769
Toon detailsAlles beluisteren
1.Savage Love (Laxed - Siren Beat)
  2:51
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:51Savage Love (Laxed - Siren Beat)Columbia
886448561804
Single
Digital
12/06/2020

Jason Derulo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Whatcha Say21/11/20092216
In My Head27/02/20104312
Ridin' Solo03/07/20104715
Don't Wanna Go Home04/06/20112819
It Girl17/09/20114210
Breathing21/01/20125610
The Other Side11/05/20135213
Talk Dirty (Jason Derulo feat. 2 Chainz)17/08/2013537
Trumpets23/11/20131127
Wiggle (Jason Derulo feat. Snoop Dogg)10/05/2014829
Want To Want Me21/03/2015736
Follow Me (Hardwell feat. Jason Derulo)25/07/2015845
Cheyenne29/08/2015892
If It Ain't Love30/04/20163715
Kiss The Sky10/09/2016903
Swalla (Jason Derulo feat. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign)18/03/2017529
If I'm Lucky23/09/20175710
Tip Toe (Jason Derulo feat. French Montana)20/01/2018695
1, 2, 3 (Sofia Reyes feat. Jason Derulo & De La Ghetto)28/04/2018952
Goodbye (Jason Derulo x David Guetta feat. Nicki Minaj and Willy William)15/09/20181621
Savage Love (Laxed - Siren Beat) (Jawsh 685 & Jason Derulo)20/06/202023
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jason Derulo13/03/20103010
Future History15/10/2011622
Tattoos28/09/20134610
Everything Is 406/06/20153116
Platinum Hits06/08/2016981
 

Jawsh 685   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Savage Love (Laxed - Siren Beat) (Jawsh 685 & Jason Derulo)20/06/202023
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.14Jawsh 685 & Jason Derulo - Savage Love (Laxed - Siren Beat) (Reviews: 29)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

irelander
***
The fact that this collaboration / hit exists is more interesting than the result, which really is just made for radio filler.

bluezombie
****
.

kristn_20
*****
Derulo maakt het echt catchy

nirvanamusic87
***
Meh, average. Derulo's fifth UK#1. UK#1 and Ireland#3.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?