Jawsh 685 & Jason Derulo - Savage Love (Laxed - Siren Beat)

Cover Jawsh 685 & Jason Derulo - Savage Love (Laxed - Siren Beat)
Digital
Columbia 886448561804
Digital Explicit
Columbia 886448554769
Cover Jawsh 685 & Jason Derulo - Savage Love (Laxed - Siren Beat)
Digital
Columbia 886448789628
Digital
Columbia 886448786597

Charts

Binnenkomst:20/06/2020 (Positie 67)
Laatste week notering:28/11/2020 (Positie 60)
Piekpositie:1 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:24
Positie aller tijden:586 (2027 Punten)
Airplay:27/06/2020 / Piek: 1 / Weken: 22
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 24
de  Piek: 1 / Weken: 24
at  Piek: 1 / Weken: 24
fr  Piek: 6 / Weken: 23
nl  Piek: 1 / Weken: 24
be  Piek: 1 / Weken: 24 (V)
  Piek: 2 / Weken: 20 (W)
se  Piek: 1 / Weken: 24
fi  Piek: 2 / Weken: 13
no  Piek: 1 / Weken: 22
dk  Piek: 2 / Weken: 21
it  Piek: 6 / Weken: 23
pt  Piek: 5 / Weken: 23
au  Piek: 1 / Weken: 24
nz  Piek: 1 / Weken: 24

Tracks

12/06/2020
Digital Columbia 886448561804 (Sony) / EAN 0886448561804
12/06/2020
Explicit - Digital Columbia 886448554769 (Sony) / EAN 0886448554769
Toon detailsAlles beluisteren
1.Savage Love (Laxed - Siren Beat)
  2:51
   
02/10/2020
Digital Columbia 886448789628 (Sony) / EAN 0886448789628
Toon detailsAlles beluisteren
1.Jawsh 685 x Jason Derulo x BTS - Savage Love (Laxed - Siren Beat) (BTS Remix)
3:04
2.Jawsh 685 x Jason Derulo x BTS - Savage Love (Laxed - Siren Beat) (BTS Remix - Instrumental)
3:04
   
02/10/2020
Digital Columbia 886448786597 (Sony) / EAN 0886448786597
Toon detailsAlles beluisteren
1.Jawsh 685 x Jason Derulo x BTS - Savage Love (Laxed - Siren Beat) (BTS Remix)
3:04
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:51Savage Love (Laxed - Siren Beat)Columbia
886448561804
Single
Digital
12/06/2020
2:51Now That's What I Call Music! 106Now
CDNOW106
Compilatie
CD
24/07/2020
2:51Bravo Hits 110Warner
5054197-0800-3
Compilatie
CD
31/07/2020
2:51The Dome Vol. 95Polystar
060075392360
Compilatie
CD
28/08/2020
2:50Ö3 Greatest Hits 89Ariola
19439799222
Compilatie
CD
04/09/2020
»» alles tonen

Jason Derulo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Whatcha Say21/11/20092216
In My Head27/02/20104312
Ridin' Solo03/07/20104715
Don't Wanna Go Home04/06/20112819
It Girl17/09/20114210
Breathing21/01/20125610
The Other Side11/05/20135213
Talk Dirty (Jason Derulo feat. 2 Chainz)17/08/2013537
Trumpets23/11/20131127
Wiggle (Jason Derulo feat. Snoop Dogg)10/05/2014829
Want To Want Me21/03/2015736
Follow Me (Hardwell feat. Jason Derulo)25/07/2015845
Cheyenne29/08/2015892
If It Ain't Love30/04/20163715
Kiss The Sky10/09/2016903
Swalla (Jason Derulo feat. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign)18/03/2017529
If I'm Lucky23/09/20175710
Tip Toe (Jason Derulo feat. French Montana)20/01/2018695
1, 2, 3 (Sofia Reyes feat. Jason Derulo & De La Ghetto)28/04/2018952
Goodbye (Jason Derulo x David Guetta feat. Nicki Minaj and Willy William)15/09/20181621
Savage Love (Laxed - Siren Beat) (Jawsh 685 & Jason Derulo)20/06/2020124
Coño (Jason Derulo x Puri x Jhorrmountain)11/07/20205211
Take You Dancing29/08/20201614
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jason Derulo13/03/20103010
Future History15/10/2011622
Tattoos28/09/20134610
Everything Is 406/06/20153116
Platinum Hits06/08/2016981
 

Jawsh 685   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Savage Love (Laxed - Siren Beat) (Jawsh 685 & Jason Derulo)20/06/2020124
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.12Jawsh 685 & Jason Derulo - Savage Love (Laxed - Siren Beat) (Reviews: 58)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

irelander
**
The fact that this collaboration / hit exists is more interesting than the result, which really is just made for radio filler. 1.5
Laatst gewijzigd: 23/08/2020 02:16

bluezombie
****
.

kristn_20
*****
Derulo maakt het echt catchy

nirvanamusic87
***
Meh, average. Derulo's fifth UK#1. UK#1 and Ireland#1.
Laatst gewijzigd: 19/08/2020 18:40

Chemmical
*
I always kinda liked Derulo, his singles discography is pretty strong, but this song can fuck off. I would pay never to hear this again and unfortunately, it's unavoidable as of now. Admittedly it does have some moments like the beat isn't too bad, but that sample is driving me insane, lawd, I can't stand it and it also cheapens the whole thing. This is the worst big hit of the year for me for now.
Laatst gewijzigd: 27/07/2020 23:25

Kaahu Leef
*
Idk why this popular Tiktok song with Jason Derulo is #1. I rather expect a better comeback especially from Jason himself.

Hopefully the remix Coño (Another Tiltok song) doesn't chart next.
Laatst gewijzigd: 01/08/2020 09:09

WendyT
*
Onbegrijpelijk dat dit de eerste plaats heeft bereikt in de Ultratop 50 ...

Bearcat
**
Dit plaatje brengt ook niet veel
Valt blijkbaar niet mee om nog iets leuks en origineel te verzinnen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?