Jason Derulo x Puri x Jhorrmountain - Coņo

Cover Jason Derulo x Puri x Jhorrmountain - Coño
Digital
Spinnin' 190295186777

Charts

Binnenkomst:11/07/2020 (Positie 62)
Laatste week notering:19/09/2020 (Positie 98)
Piekpositie:52 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:14267 (265 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 74 / Weken: 8
de  Piek: 47 / Weken: 11
at  Piek: 42 / Weken: 9
fr  Piek: 61 / Weken: 9
nl  Piek: 52 / Weken: 10
be  Tip (V)
  Tip (W)

Tracks

03/07/2020
Digital Spinnin' 190295186777 (Warner) / EAN 0190295186777
Toon detailsAlles beluisteren
1.Coņo
  1:51
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
1:51CoņoSpinnin'
190295186777
Single
Digital
03/07/2020

Jason Derulo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Whatcha Say21/11/20092216
In My Head27/02/20104312
Ridin' Solo03/07/20104715
Don't Wanna Go Home04/06/20112819
It Girl17/09/20114210
Breathing21/01/20125610
The Other Side11/05/20135213
Talk Dirty (Jason Derulo feat. 2 Chainz)17/08/2013537
Trumpets23/11/20131127
Wiggle (Jason Derulo feat. Snoop Dogg)10/05/2014829
Want To Want Me21/03/2015736
Follow Me (Hardwell feat. Jason Derulo)25/07/2015845
Cheyenne29/08/2015892
If It Ain't Love30/04/20163715
Kiss The Sky10/09/2016903
Swalla (Jason Derulo feat. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign)18/03/2017529
If I'm Lucky23/09/20175710
Tip Toe (Jason Derulo feat. French Montana)20/01/2018695
1, 2, 3 (Sofia Reyes feat. Jason Derulo & De La Ghetto)28/04/2018952
Goodbye (Jason Derulo x David Guetta feat. Nicki Minaj and Willy William)15/09/20181621
Savage Love (Laxed - Siren Beat) (Jawsh 685 & Jason Derulo)20/06/2020114
Coņo (Jason Derulo x Puri x Jhorrmountain)11/07/20205210
Take You Dancing29/08/2020344
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jason Derulo13/03/20103010
Future History15/10/2011622
Tattoos28/09/20134610
Everything Is 406/06/20153116
Platinum Hits06/08/2016981
 

Jhorrmountain   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Coņo (Puri x Jhorrmountain x Adje)16/12/2017820
Coņo (Jason Derulo x Puri x Jhorrmountain)11/07/20205210
 

Puri   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Coņo (Puri x Jhorrmountain x Adje)16/12/2017820
Coņo (Jason Derulo x Puri x Jhorrmountain)11/07/20205210
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.42Jason Derulo x Puri x Jhorrmountain - Coņo (Reviews: 12)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?