Jantje Koopmans - De beste van

Cover Jantje Koopmans - De beste van
Cover

Album

Jaar:1985
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/12/1984 (Positie 47)
Laatste week notering:06/07/1985 (Positie 38)
Piekpositie:25 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:3236 (954 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 25 / Weken: 16

Jantje Koopmans   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rode rozen01/12/19841114
Rode rozen en witte seringen16/03/1985226
Liefde15/06/1985382
Die mooie ogen19/10/1985356
De eerste kus / Ik wil een baan01/03/1986387
De oude melodietjes05/07/1986471
Het dorpscafétje21/02/19874810
Geloof, hoop en liefde10/10/1987854
Ik ben gestopt met roken05/11/1988527
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De beste van29/12/19842516
De allergrootste hits van Jantje Koopmans26/10/19851327
Ik ben zo blij dat ik blij ben (Jantje Koopmans en z'n Band)17/05/19864911
Mijn lievelingsliedjes29/11/1986724
Jantje Koopmans26/09/1987197
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?