Jannes - Liever bij jou

Cover Jannes - Liever bij jou
CD Standaard Editie
Jannes 8714069108059 (nl)
CD Gesigneerde Versie
Jannes 2750113871988 (nl)

Album

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:13/07/2019 (Positie 1)
Laatste week notering:24/08/2019 (Positie 70)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:5541 (537 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 7
be  Piek: 25 / Weken: 6 (V)

Tracks

05/07/2019
Standaard Editie - CD Jannes 8714069108059 [nl] / EAN 8714069108059
Toon detailsAlles beluisteren
   
05/07/2019
Gesigneerde Versie - CD Jannes 2750113871988 [nl] / EAN 2750113871988
Toon detailsAlles beluisteren
Bol.com Exclusive
   

Jannes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ga maar weg23/11/2002505
Een zomerdag09/08/2003424
Dam dam31/07/20041410
Laat me06/11/2004882
Een beetje meer30/07/2005313
Ik kan met jou de hele wereld aan15/10/2005325
Adio amore adio21/01/2006147
Als het zonnetje schijnt13/05/2006713
Oh la la l'amour29/07/2006710
Laat me vrij14/10/2006138
Ik dans met jou de hele nacht17/02/2007366
Laat de zon maar schijnen21/07/2007110
Mijn naam is... Jannes03/11/2007135
Ga dan05/07/2008211
Als jij maar bij me bent25/10/2008165
Amigo, ... adios kleine vriend28/02/2009364
Ietsie pietsie27/06/200957
Zwevend naar 't geluk10/10/2009108
Ik wil altijd bij jou zijn01/05/201047
Blijf jij vanavond bij mij28/08/2010355
Na na na25/06/201159
Onze kracht (Hollandse kerst sterren)10/12/2011544
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Met jou kan ik het leven aan16/08/2003167
Gewoon Jannes04/09/200468
Als het zonnetje schijnt27/08/2005150
Laat me vrij26/08/2006126
Mijn naam is... Jannes01/09/2007116
Meer dan een vriend20/09/2008222
De nieuwe van....08/08/2009126
Kerst met28/11/2009526
Het beste van29/05/2010221
Lach, leef en geniet16/07/2011217
Op volle kracht23/06/2012118
Live In Ahoy03/11/2012222
Wij vieren het leven21/09/2013118
Zoals ik ben11/04/2015224
Onderweg naar jou25/06/2016318
Gevoel van samen zijn10/06/2017312
Live in Gelredome 15 jaar02/12/201747
Liever bij jou13/07/201917
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Alles of niets [DVD]03/09/2005919
Door de jaren heen - Het complete overzicht [DVD]10/12/2011328
Live In Ahoy [DVD]03/11/2012125
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

vinylfreak
******
Jannes verslaat iedereen!!!
Gefeliciteerd.
Hier is een heel groot publiek voor.

Patrick3
******
Het nieuwe topalbum van Jannes meteen op 1 in de album top 100 Gefeliciteerd
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?