Jan van Est - Als ik jou zie

Cover Jan van Est - Als ik jou zie
Cover

Nummer

Jaar:2012
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/09/2012 (Positie 86)
Laatste week notering:13/10/2012 (Positie 88)
Piekpositie:78 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:20332 (83 Punten)
Radio NL:15/09/2012 / Piek: 12 / Weken: 6
Oranje Top 30:15/09/2012 / Piek: 11 / Weken: 6
In de landen:
nl  Piek: 78 / Weken: 5

Jan van Est   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De zon op m'n bol10/05/2003289
De kriebels21/02/2004384
Ik ben zo blij vandaag05/05/2012814
Als ik jou zie15/09/2012785
Dat komt door jou11/05/2013723
Dromen van verre stranden05/04/2014951
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Het is zoals het is17/10/2015891
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.75Jan van Est - Als ik jou zie (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
***
▒ Aardige Nederlandstalige meezinger uit juni 2012 van de 31 jarige in Dordrecht geboren zanger: "Jan van Est" !!! Ook de videoclip, opgenomen in Dordrecht zelf is niet onaardig ☺!!!

RV
***
Matig plaatje.

BingTheKing
**
nee dank
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?