Jan Leliveld - Zonder jou

Cover Jan Leliveld - Zonder jou
Digital
Leliveld 537652183 (nl)

Nummer

Jaar:2012
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/08/2012 (Positie 71)
Laatste week notering:22/09/2012 (Positie 92)
Piekpositie:38 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:13463 (302 Punten)
Download:18/08/2012 / Piek: 38 / Weken: 2
Radio NL:04/08/2012 / Piek: 6 / Weken: 9
Oranje Top 30:04/08/2012 / Piek: 6 / Weken: 9
In de landen:
nl  Piek: 38 / Weken: 8

Tracks

19/06/2012
Digital Leliveld 537652183 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Zonder jou
3:17
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:17Zonder jouLeliveld
537652183
Single
Digital
19/06/2012

Jan Leliveld   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gewoon muziek15/08/2009812
Mijn nummer één (Live) (Jan Leliveld & Mandy Huydts)28/11/2009813
Een roos alleen voor jou06/02/2010812
Lentekriebels01/05/2010189
Marianne24/07/2010815
Vriendschap27/11/20102414
Laat het feest beginnen19/03/20113310
Stapelgek02/07/2011753
Ons eigen café14/01/2012569
Zij hoort bij mij14/04/2012277
Zonder jou04/08/2012388
Het gaat te snel19/01/20134810
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dit is mijn leven05/09/20091028
Één voor één11/06/2011217
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dit is mijn leven - Live in concert [DVD]30/01/2010512
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.25Jan Leliveld - Zonder jou (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Helemaal géén verkeerde 78 toeren plaat voor in een bruin café door de 56 jarige Nieuwerveense cafézanger "Jan Leliveld", juli 2012 !!! Met "Mandy" in de videoclip ☺!!!

RV
***
Erg jankerig gezongen, dit. Matige plaat, maar wel een van de betere van Jan Leliveld. Gemiddelde waardering.

BingTheKing
**
krijg ik geen koppijn
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?