Jan Hammer - Crockett's Theme

Cover Jan Hammer - Crockett's Theme
7" Single
MCA 258 360-7
7" Single
MCA 258 378-7 (de)
Cover Jan Hammer - Crockett's Theme
12" Maxi
MCA 258 359-0 (de)

Charts

Binnenkomst:04/04/1987 (Positie 72)
Laatste week notering:08/08/1987 (Positie 73)
Piekpositie:1 (5 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:19
Positie aller tijden:1066 (1571 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 9 / Weken: 11
de  Piek: 4 / Weken: 23
at  Piek: 29 / Weken: 4
nl  Piek: 1 / Weken: 19
be  Piek: 1 / Weken: 14 (V)

Tracks

1986
7" Single MCA 258 360-7
Toon detailsAlles beluisteren
1.Crockett's Theme (New Mix)
  3:31
2.New York Theme
  3:00
   
1986
12" Maxi MCA 258 359-0 (Warner) [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Crockett's Theme (Extended Version)
5:48
2.New York Theme
  3:53
   
1986
7" Single MCA 258 378-7 (Warner) [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Crockett's Theme
  3:25
2.Miami Vice Theme
  2:26
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
New Mix3:31Crockett's ThemeMCA
258 360-7
Single
7" Single
1986
Extended Version5:48Crockett's ThemeMCA
258 359-0
Single
12" Maxi
1986
3:25Crockett's ThemeMCA
258 378-7
Single
7" Single
1986
3:25Miami Vice IIMCA
254445-1
Album
LP
1986
3:34Now That's What I Call Music! 10Virgin
CDNOW10 / 7487992
Compilatie
CD
23/11/1987
»» alles tonen

Jan Hammer   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Miami Vice Theme14/12/19852212
Crockett's Theme04/04/1987119
Forever Tonight12/09/1987746
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Escape From Television03/10/1987227
Snapshots18/03/1989686
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.17 (Reviews: 151)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
19/09/2003 13:12
valhalla
****
nett
17/12/2004 02:35
Richard (NL)
*****
Good theme from "Miami Vice"
15/12/2005 14:50
Snormobiel Beusichem
*****
Seiner Zweite Platte in Holland Anfang April 1987 !!! Es war seiner grösste Instrumentaler Hit in Holland !!! Dieser # 1 Platte stand 14 Wochen lang in die Holländische Top 40 !!! Fand ich viel besser dan seiner Erste Platte "MIAMI VICE THEME" !!!
21/07/2006 14:52
okii
******
******

Topbart
******
Prachtig instrumentaal maar ook sfeervol nummer.

dj-chris
*****
Mooi melodieus instrumentaal nummer uit de jaren 80. Misschien net iets te vaak gehoord voor de 6 sterren, maar 5 is ook niet slecht.

gherkin
*****
Goede muziek voor het personage uit Miami Vice.

tolgacan
*****
Beautiful melody and song. Perfect!

Chemmical
******
It is without a doubt one of the best songs ever to have graced the charts in Europe.

Patrick7781
*****
goed.

ericwyns
****
Mooie, instrumentale hit van Jan Hammer. De singel stond anno 1987 veertien weken genoteerd in de Vlaamse charts en bereikte zelfs de eerste plaats!
4+

rien100
*****
Mooi instrumentaal nummer uit de eighties.

Jeroen68
****
Ook weer zo'n tijdsbeeld, meer dan een goed nummer nu. Back to memory lane.

BingTheKing
*****
toppertje

Johanreviews
******
Als één instrumentaal nummer de jaren '80 moet opsommen, zal het wel dit zijn. De volle 6, 'k vind dit een prachtstuk ...
Laatst gewijzigd: 02/07/2017 21:26

hugo1960
****
Mooi synthesizer nummer van Jan Hammer met de vertolking van de soundtrack van de in de jaren 80 populaire televisieserie Miami Vice. Inmiddels is het plaatje alweer ruim 30 jaar oud.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?