James Taylor - Rainy Day Man

Cover James Taylor - Rainy Day Man
7" Single
CBS ITS-545 (br)

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1979
7" Single CBS ITS-545 [br]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rainy Day Man
  2:59
2.Up On The Roof
  4:19
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:01James TaylorApple
SAPCOR 3
Album
LP
06/12/1968
2:59FlagColumbia
FC 36058
Album
LP
26/04/1979
2:59Rainy Day ManCBS
ITS-545
Single
7" Single
1979
3:0250 Hits Of The Sixties And Of Woodstock GenerationBlock Buster
5390 W
Compilatie
CD
1997
3:08Best Of James TaylorUniverse
3 746
Album
CD
2000
»» alles tonen

James Taylor   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fire And Rain21/11/1970182
You've Got A Friend04/09/1971143
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
October Road24/08/2002407
One Man Dog19/01/2008901
Covers04/10/2008852
Sings Covers04/07/20091911
Live At The Troubadour (Carole King / James Taylor)29/05/2010763
Before This World20/06/2015138
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?