James Taylor - One Man Dog

Cover James Taylor - One Man Dog
LP
Warner BS 2660 (us)

Album

Jaar:1972
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/01/2008 (Positie 90)
Laatste week notering:19/01/2008 (Positie 90)
Piekpositie:90 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:15896 (11 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 90 / Weken: 1
it  Piek: 23 / Weken: 12
es  Piek: 49 / Weken: 2

Tracks

01/11/1972
LP Warner BS 2660 [us]
Toon detailsAlles beluisteren
1.One Man Parade
  3:10
2.Nobody But You
2:57
3.Chili Dog
1:35
4.Fool For You
1:42
5.Instrumental 1
0:55
6.New Tune
1:35
7.Back On The Street
2:59
8.Don't Let Me Be Lonely Tonight
  2:34
9.Woh, Don't You Know
2:10
10.One Morning In May
2:54
11.Instrumental II
1:41
12.Someone
3:36
13.Hymn
2:24
14.Fanfare
2:33
15.Little David
1:00
16.Mescalito
0:29
17.Dance
2:07
18.Jig
1:13
   

James Taylor   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fire And Rain21/11/1970182
You've Got A Friend04/09/1971143
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
October Road24/08/2002407
One Man Dog19/01/2008901
Covers04/10/2008852
Sings Covers04/07/20091911
Live At The Troubadour (Carole King / James Taylor)29/05/2010763
Before This World20/06/2015138
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?