James Taylor - Back On The Street

Nummer

Jaar:1972
Muziek/Tekst:Danny Kortchmar
Producer:Peter Asher
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:59One Man DogWarner
BS 2660
Album
LP
01/11/1972
3:01Best Of James TaylorUniverse
3 746
Album
CD
2000

James Taylor   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fire And Rain21/11/1970182
You've Got A Friend04/09/1971143
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
October Road24/08/2002407
One Man Dog19/01/2008901
Covers04/10/2008852
Sings Covers04/07/20091911
Live At The Troubadour (Carole King / James Taylor)29/05/2010763
Before This World20/06/2015138
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?