James Blunt - Shine On

Nummer

Jaar:2007
Muziek/Tekst:James Blunt
Producer:Tom Rothrock
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:26All The Lost SoulsAtlantic
7567-89972-4
Album
CD
14/09/2007

James Blunt   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
You're Beautiful16/07/2005135
Goodbye My Lover10/12/2005417
Wisemen08/04/20061721
197325/08/2007323
Same Mistake24/11/2007489
Carry You Home22/03/2008754
Stay The Night25/09/20101323
Bonfire Heart19/10/20135217
OK (Robin Schulz feat. James Blunt)03/06/20173525
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back To Bedlam09/07/2005263
Chasing Time: The Bedlam Sessions18/02/20061728
All The Lost Souls22/09/2007241
Some Kind Of Trouble13/11/2010226
Moon Landing26/10/2013623
The Afterlove01/04/2017103
Once Upon A Mind02/11/2019292
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.35James Blunt - Shine On (Reviews: 34)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

otnorot
*****
Breekbaar liedje, mooi gezongen door James.
Heerlijk pianoriedeltje. Het nummer breekt ook mooi open in de 2de helft en gaat dan, begeleid door elektrische gitaren, naar een climax.
Beslist een van de betere nummers op All The Lost Souls.

alleyt1989
***
average

LIFTER500
***
Not bad.

gherkin
****
Gewoonweg een mooi geslaagde bedoeling in mijn ogen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?