James Blunt - Once Upon A Mind

Cover James Blunt - Once Upon A Mind
Digital
Atlantic 190295361280
Cover James Blunt - Once Upon A Mind
CD
Atlantic 9029536678

Album

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/11/2019 (Positie 29)
Laatste week notering:09/11/2019 (Positie 79)
Piekpositie:29 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:11779 (94 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 3
de  Piek: 8 / Weken: 3
at  Piek: 6 / Weken: 3
fr  Piek: 32 / Weken: 1
nl  Piek: 29 / Weken: 2
be  Piek: 61 / Weken: 2 (V)
  Piek: 15 / Weken: 3 (W)
it  Piek: 31 / Weken: 2
es  Piek: 34 / Weken: 2
pt  Piek: 47 / Weken: 1
au  Piek: 5 / Weken: 2
nz  Piek: 16 / Weken: 1

Tracks

25/10/2019
CD Atlantic 9029536678 (Warner) / EAN 0190295366780
25/10/2019
LP Atlantic 9029536677 (Warner) / EAN 0190295366773
25/10/2019
Digital Atlantic 190295361280 (Warner) / EAN 0190295361280
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Truth
  3:42
2.Cold
  3:28
3.Champions
  3:14
4.Monsters
  4:20
5.Youngster
  3:19
6.5 Miles
  3:19
7.How It Feels To Be Alive
  3:25
8.I Told You
  2:31
9.Halfway
  3:11
10.Stop The Clock
  3:14
11.The Greatest
  3:10
   

James Blunt   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
You're Beautiful16/07/2005135
Goodbye My Lover10/12/2005417
Wisemen08/04/20061721
197325/08/2007323
Same Mistake24/11/2007489
Carry You Home22/03/2008754
Stay The Night25/09/20101323
Bonfire Heart19/10/20135217
OK (Robin Schulz feat. James Blunt)03/06/20173525
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back To Bedlam09/07/2005263
Chasing Time: The Bedlam Sessions18/02/20061728
All The Lost Souls22/09/2007241
Some Kind Of Trouble13/11/2010226
Moon Landing26/10/2013623
The Afterlove01/04/2017103
Once Upon A Mind02/11/2019292
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

bluezombie
****
.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?