James Blunt - I Really Want You

Cover James Blunt - I Really Want You
CD-Single Promo
Atlantic PR017152

Nummer

Jaar:2007
Muziek/Tekst:James Blunt
Producer:Tom Rothrock
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

2008
Promo - CD-Single Atlantic PR017152
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Really Want You (Radio Edit)
  3:36
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:29All The Lost SoulsAtlantic
7567-89972-4
Album
CD
14/09/2007
Radio Edit3:36I Really Want You [Promo]Atlantic
PR017152
Single
CD-Single
2008

James Blunt   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
You're Beautiful16/07/2005135
Goodbye My Lover10/12/2005417
Wisemen08/04/20061721
197325/08/2007323
Same Mistake24/11/2007489
Carry You Home22/03/2008754
Stay The Night25/09/20101323
Bonfire Heart19/10/20135217
OK (Robin Schulz feat. James Blunt)03/06/20173525
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back To Bedlam09/07/2005263
Chasing Time: The Bedlam Sessions18/02/20061728
All The Lost Souls22/09/2007241
Some Kind Of Trouble13/11/2010226
Moon Landing26/10/2013623
The Afterlove01/04/2017103
Once Upon A Mind02/11/2019292
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.95James Blunt - I Really Want You (Reviews: 42)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

otnorot
****
Een van de mooie(re) nummers op All the Lost Souls.

alleyt1989
**
didn't like this album and this song did nothing for me

LIFTER500
****
Quite nice. 3.5 - 4.

gherkin
****
Weinig mis met dit nummertje uit All The Lost Souls.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?