James Blunt - Give Me Some Love

Nummer

Jaar:2007
Muziek/Tekst:James Blunt
Producer:Tom Rothrock
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:36All The Lost SoulsAtlantic
7567-89972-4
Album
CD
14/09/2007

James Blunt   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
You're Beautiful16/07/2005135
Goodbye My Lover10/12/2005417
Wisemen08/04/20061721
197325/08/2007323
Same Mistake24/11/2007489
Carry You Home22/03/2008754
Stay The Night25/09/20101323
Bonfire Heart19/10/20135217
OK (Robin Schulz feat. James Blunt)03/06/20173525
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back To Bedlam09/07/2005263
Chasing Time: The Bedlam Sessions18/02/20061728
All The Lost Souls22/09/2007241
Some Kind Of Trouble13/11/2010226
Moon Landing26/10/2013623
The Afterlove01/04/2017103
Once Upon A Mind02/11/2019292
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.43James Blunt - Give Me Some Love (Reviews: 37)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

otnorot
****
Een van de betere tracks op z'n CD All The Lost Souls.

alleyt1989
*****
my favourite from this album. it's better when he sings quietly i reckon

LIFTER500
****
Good track.

gherkin
***
Een plaat die ook wel wat liefde verdient. Of toch op z'n minst een paar sterretjes hier.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?