James Blake - Friends That Break Your Heart

Cover James Blake - Friends That Break Your Heart
Digital
Republic / Polydor 21UMGIM64692

Album

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/10/2021 (Positie 29)
Laatste week notering:16/10/2021 (Positie 29)
Piekpositie:29 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:13012 (72 Punten)
Vinyl 33:16/10/2021 / Piek: 10 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 14 / Weken: 1
de  Piek: 19 / Weken: 1
at  Piek: 23 / Weken: 1
nl  Piek: 29 / Weken: 1
be  Piek: 11 / Weken: 1 (V)
  Piek: 33 / Weken: 1 (W)
no  Piek: 23 / Weken: 1

Tracks

08/10/2021
CD Republic B0034381-02 (UMG) / EAN 0602438595778
Toon detailsAlles beluisteren
1.Famous Last Words
  4:16
2.Life Is Not The Same
  3:19
3.James Blake feat. SZA - Coming Back
  3:15
4.Funeral
  2:36
5.James Blake feat. Jid & Swavay - Frozen
  3:56
6.I'm So Blessed You're Mine
  3:15
7.Foot Forward
  2:33
8.James Blake feat. Monica Martin - Show Me
  3:38
9.Say What You Will
  4:41
10.Lost Angel Nights
  3:59
11.Friends That Break Your Heart
  3:21
12.If I'm Insecure
  4:55
   
08/10/2021
LP Republic 060243842313 (UMG) / EAN 0602438423132
Toon detailsAlles beluisteren
   
08/10/2021
Digital Republic / Polydor 21UMGIM64692 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
   

James Blake   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Limit To Your Love08/01/2011711
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
James Blake12/02/2011616
Overgrown13/04/2013326
The Colour In Anything14/05/2016205
Assume Form26/01/2019175
Friends That Break Your Heart16/10/2021291
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5James Blake - Friends That Break Your Heart (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Deze James Blake kan echt wel prima muziek maken en dat levert ons nu dit zeer goede nieuwe album op.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?