James Arthur - You Deserve Better

Cover James Arthur - You Deserve Better
Cover

Charts

In de landen:
ch  Piek: 72 / Weken: 1
be  Piek: 45 / Weken: 1 (W)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:27You Deserve Better / At My WeakestColumbia
886447103852
Single
Digital
01/06/2018
3:27The Dome - Summer 2018Sony
19075860562
Compilatie
CD
06/07/2018
3:28NRJ Party Hits 2018Smart
19075866002
Compilatie
CD
13/07/2018
3:28Bravo Hits 102Sony
19075864842
Compilatie
CD
27/07/2018
3:27NRJ Back To School 2018Warner
505419702429
Compilatie
CD
31/08/2018
»» alles tonen

James Arthur   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Impossible12/01/2013619
Say You Won't Let Go15/10/2016150
Naked03/02/2018744
Rewrite The Stars (James Arthur & Anne-Marie)22/12/20182417
Train Wreck24/10/20204018
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
James Arthur09/11/2013991
Back From The Edge05/11/20162471
You26/10/2019602
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.61James Arthur - You Deserve Better (Reviews: 18)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
***
Nog wel een aangenaam plaatje van deze James Arthur.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Goed plaatje uit eind mei 2018 door de 30 jarige Britse zanger en songschrijver: "James Andrew Arthur" (☼ 2012) !!! Bevalt mij persoonlijk uitstekend ☺!!!

alleyt1989
****
Surprised this didn't do better in the UK. I quite like it.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?