James Arthur - Train Wreck

Cover James Arthur - Train Wreck
Digital
Columbia 88644887336

Nummer

Jaar:2016
Muziek/Tekst:Adam Argyle
Andrew Jackson
James Arthur
Producer:Adam Argyle
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/10/2020 (Positie 87)
Laatste week notering:05/12/2020 (Positie 48)
Piekpositie:47 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:13707 (293 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 44 / Weken: 5
de  Piek: 98 / Weken: 1
at  Piek: 68 / Weken: 2
fr  Piek: 136 / Weken: 3
nl  Piek: 47 / Weken: 7
be  Piek: 41 / Weken: 4 (V)
  Tip (W)
se  Piek: 23 / Weken: 6
no  Piek: 12 / Weken: 6
pt  Piek: 71 / Weken: 6
au  Piek: 45 / Weken: 2

Tracks

16/10/2020
Digital Columbia - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Train Wreck
  3:28
   
13/11/2020
Digital Columbia 88644887336 (Sony) / EAN 0886448873365
Toon detailsAlles beluisteren
1.Train Wreck (Acoustic)
  3:29
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:28Back From The Edge [Deluxe Edition]Columbia
88985349552
Album
CD
28/10/2016
3:28Back From The EdgeColumbia
88875185172
Album
CD
28/10/2016
3:28Train WreckColumbia
-
Single
Digital
16/10/2020
Acoustic3:29Train WreckColumbia
88644887336
Single
Digital
13/11/2020

James Arthur   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Impossible12/01/2013619
Say You Won't Let Go15/10/2016150
Naked03/02/2018744
Rewrite The Stars (James Arthur & Anne-Marie)22/12/20182417
Train Wreck24/10/2020477
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
James Arthur09/11/2013991
Back From The Edge05/11/20163539
You26/10/2019602
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.73James Arthur - Train Wreck (Reviews: 15)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
*****
Sehr schöne Nummer von James!
Nehme ihm jedes Wort ab!
5*+

gherkin
****
Normaal zijn de nummers van deze James Arthur nog wel vrij fijn in orde en dit is daar geen uitzondering op.

irelander
**
yep the song was called that (omg it's ancient). I would never be seen as a Lewis Capaldi stan but at least his more questionable vocal performances are never this bad. This isn't far off being Suits-core (well it basically is) but that by no means validates what it's doing. So not fun and absolutely no good. 2.25

bluezombie
****
.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?