James Arthur - Suicide

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:11James ArthurSyco
88883767322
Album
CD
01/11/2013

James Arthur   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Impossible12/01/2013619
Say You Won't Let Go15/10/2016150
Naked03/02/2018744
Rewrite The Stars (James Arthur & Anne-Marie)22/12/20182417
Train Wreck24/10/20204018
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
James Arthur09/11/2013991
Back From The Edge05/11/20162471
You26/10/2019602
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4James Arthur - Suicide (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
****
also in meinem Kopf wäre es ja wohl unlogisch würde er bei dem Titel einen schnellen, peppigen Song machen! Ach was rede ich hier, eigentlich in allen Köpfen :P xD

Song ist ganz gut, stört nicht weiter, fällt aber auf dem Album nicht so auf...
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?