James Arthur - Sober

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:06Back From The Edge [Deluxe Edition]Columbia
88985349552
Album
CD
28/10/2016
3:06Back From The EdgeColumbia
88875185172
Album
CD
28/10/2016

James Arthur   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Impossible12/01/2013619
Say You Won't Let Go15/10/2016150
Naked03/02/2018744
Rewrite The Stars (James Arthur & Anne-Marie)22/12/20182417
Train Wreck24/10/20204018
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
James Arthur09/11/2013991
Back From The Edge05/11/20162469
You26/10/2019602
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4James Arthur - Sober (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
****
Die hohe Stimme wirkt vorerst etwas befremdet und ich bin nicht grosser Fan von James's Kopfstimme...
Ansonsten ist die Nummer solide, fällt musikalisch etwas ab, aber ist auf dem Album vom stil her auffallend!
4*+
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?