James Arthur - September

Cover James Arthur - September
Digital
Columbia 88644929083
Cover James Arthur - September
Cover

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

11/06/2021
Digital Columbia 88644929083 (Sony) / EAN 0886449290833
Toon detailsAlles beluisteren
1.September
  3:40
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:40SeptemberColumbia
88644929083
Single
Digital
11/06/2021
3:40Bravo Hits 114Warner
5054197-1059-2-0
Compilatie
CD
30/07/2021

James Arthur   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Impossible12/01/2013619
Say You Won't Let Go15/10/2016150
Naked03/02/2018744
Rewrite The Stars (James Arthur & Anne-Marie)22/12/20182417
Train Wreck24/10/20204018
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
James Arthur09/11/2013991
Back From The Edge05/11/20162469
You26/10/2019602
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.38James Arthur - September (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
***
James Arthur pakt weer uit met het soort muziek waarmee me hem ondertussen wel kennen. Niet slecht gedaan hoor.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?