James Arthur - Recovery

Cover James Arthur - Recovery
Digital Promo
Syco -

Nummer

Jaar:2013
Muziek/Tekst:Ina Wroldsen
James Arthur
Tiago Carvalho
Producer:Tiago Carvalho
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
fr  Piek: 196 / Weken: 1
be  Tip (V)
  Tip (W)

Tracks

25/11/2013
Promo - Digital Syco - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Recovery
  3:50
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:37James ArthurSyco
88883767322
Album
CD
01/11/2013
3:50Recovery [Promo]Syco
-
Single
Digital
25/11/2013
3:58NRJ Winter Hits 2014Smart
88843029242
Compilatie
CD
13/01/2014
3:58NRJ Snow Hits 2014Smart
88843040232
Compilatie
CD
24/02/2014
4:38De Afrekening 56Sony
88843059752
Compilatie
CD
14/04/2014

James Arthur   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Impossible12/01/2013619
Say You Won't Let Go15/10/2016150
Naked03/02/2018744
Rewrite The Stars (James Arthur & Anne-Marie)22/12/20182417
Train Wreck24/10/20204018
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
James Arthur09/11/2013991
Back From The Edge05/11/20162469
You26/10/2019602
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.42James Arthur - Recovery (Reviews: 19)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

MUSICBOJ
****
Prima nummerke van de Britse zanger en muzikant: "James Arthur" !!! Hij won in 2012 de negende editie van het populaire Britse TV-programma: "The X-Factor" !!! Dikke voldoende, nipt 4 sterren !!! ☺

Snormobiel Beusichem
***
▒ Een ø nummerke uit oktober 2013 van de 25 jarige Britse zanger en muzikant die de negende Britse reeks van "The X Factor" won in 2012: "James Andrew Arthur" !!! Géén hoogvlieger, maar ook géén bagger dus ☺!!!

gherkin
****
Aardig nieuw nummertje.
Laatst gewijzigd: 26/07/2014 13:47

TravD
****
Good track from James Arthur, and does have the potential to top 'Impossible'.

bluezombie
****
It reminds me quite a bit of Impossible at times but it's not anywhere near as amazing.

Fabio (auch Fabi GaGa)
*****
James Arthur hatte ja einen grossen Erfolg mit "Imopssible"!
"Recovery" ist auch sehr stark!
Ich find seine Stimme sowiso geil! Mal sehen wie das Chartstechnisch wird...
5*+

Zacco333
****
Cool but the previous two singles are much better.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?