James Arthur - I Am

Nummer

Jaar:2016
Muziek/Tekst:Adam Argyle
Andrew Jackson
James Arthur
Producer:Adam Argyle
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:11Back From The Edge [Deluxe Edition]Columbia
88985349552
Album
CD
28/10/2016
3:11Back From The EdgeColumbia
88875185172
Album
CD
28/10/2016

James Arthur   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Impossible12/01/2013619
Say You Won't Let Go15/10/2016150
Naked03/02/2018744
Rewrite The Stars (James Arthur & Anne-Marie)22/12/20182417
Train Wreck24/10/20204018
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
James Arthur09/11/2013991
Back From The Edge05/11/20162469
You26/10/2019602
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75James Arthur - I Am (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
*****
Weitere starke Nummer von James.
Finde es unglaublich wie stimmlich wandelbar er ist.
Vorantreibende Nummern wie hier oder süsse Liebesballaden, er kanns einfach! 5*
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?