James Arthur - Hometown Glory

Nummer

Jaar:2013
Muziek/Tekst:Adele Adkins
Producer:Graham Stack
Matt Furmidge
Coverversie van:Adele - Hometown Glory
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:18ImpossibleSyco
88883734272
Single
CD-Maxi
24/05/2013

James Arthur   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Impossible12/01/2013619
Say You Won't Let Go15/10/2016150
Naked03/02/2018744
Rewrite The Stars (James Arthur & Anne-Marie)22/12/20182417
Train Wreck24/10/20204018
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
James Arthur09/11/2013991
Back From The Edge05/11/20162471
You26/10/2019602
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.33James Arthur - Hometown Glory (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
*****
sorry Adele...aber die version von James Arthur gefällt mir besser :P auch schon Impossible habe ich besser gefunden als das Original von Shontelle...naja sieht so aus als würde er alles besser machen phahaha :P

alleyt1989
**
I prefer it to Impossible. I don't know why. The way he signs annoys me so much.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?