James Arthur - Get Down

Cover James Arthur - Get Down
Cover

Tracks

04/04/2014
CD-Single RCA 88843043992 (Sony) / EAN 0888430439924
Toon detailsAlles beluisteren
1.Get Down
  3:47
2.Get Down (Live)
  5:47
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:46James ArthurSyco
88883767322
Album
CD
01/11/2013
3:46The Dome Vol. 69Sony
88843 04507 2
Compilatie
CD
14/03/2014
3:47Get DownRCA
88843043992
Single
CD-Single
04/04/2014
Live5:47Get DownRCA
88843043992
Single
CD-Single
04/04/2014

James Arthur   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Impossible12/01/2013619
Say You Won't Let Go15/10/2016150
Naked03/02/2018744
Rewrite The Stars (James Arthur & Anne-Marie)22/12/20182417
Train Wreck24/10/20204018
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
James Arthur09/11/2013991
Back From The Edge05/11/20162469
You26/10/2019602
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.57James Arthur - Get Down (Reviews: 23)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

BeansterBarnes
*****
Peaked at #25 on my personal chart.

Came in at #150 on my TOP 200 OF 2014.

P = 30
Laatst gewijzigd: 18/04/2021 15:39

Fabio (auch Fabi GaGa)
*****
Super Song! Hat für mich irgendwie so etwas von Emeli Sandé, könnte ich mir nämlich auch bei ihr sehr gut vorstellen!
5*-
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?