James Arthur - Finally

Nummer

Jaar:2016
Muziek/Tekst:James Arthur
Producer:Bradley Spence
Alex Beitzke
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:21Back From The Edge [Deluxe Edition]Columbia
88985349552
Album
CD
28/10/2016
4:21Back From The EdgeColumbia
88875185172
Album
CD
28/10/2016

James Arthur   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Impossible12/01/2013619
Say You Won't Let Go15/10/2016150
Naked03/02/2018744
Rewrite The Stars (James Arthur & Anne-Marie)22/12/20182417
Train Wreck24/10/20204018
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
James Arthur09/11/2013991
Back From The Edge05/11/20162471
You26/10/2019602
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25James Arthur - Finally (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
***
Die letzten beiden Tracks auf der Standartversion hätte sich der liebe James tatsächlich sparen können...
3*
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?