James Arthur - Christmas Bells

Cover James Arthur - Christmas Bells
Digital
Columbia 886449763504

Nummer

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:01/01/2022 / Piek: 17 / Weken: 1

Tracks

03/12/2021
Digital Columbia 886449763504 (Sony) / EAN 0886449763504
Toon detailsAlles beluisteren
1.Christmas Bells
4:07
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:07Christmas BellsColumbia
886449763504
Single
Digital
03/12/2021

James Arthur   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Impossible12/01/2013619
Say You Won't Let Go15/10/2016150
Naked03/02/2018744
Rewrite The Stars (James Arthur & Anne-Marie)22/12/20182417
Train Wreck24/10/20204018
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
James Arthur09/11/2013991
Back From The Edge05/11/20162471
You26/10/2019602
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5James Arthur - Christmas Bells (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?