James Arthur - Can I Be Him

Cover James Arthur - Can I Be Him
Cover
Cover James Arthur - Can I Be Him
Digital
Columbia -

Charts

In de landen:
be  Tip (V)
  Piek: 46 / Weken: 1 (W)
se  Piek: 72 / Weken: 4
pt  Piek: 99 / Weken: 1

Tracks

14/04/2017
Digital Columbia - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Can I Be Him (SJUR Remix)
3:45
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:06Back From The Edge [Deluxe Edition]Columbia
88985349552
Album
CD
28/10/2016
4:06Back From The EdgeColumbia
88875185172
Album
CD
28/10/2016
SJUR Remix3:45Can I Be HimColumbia
-
Single
Digital
14/04/2017
4:07The Dome Vol. 82Sony
88985423862
Compilatie
CD
02/06/2017
4:07Booom Summer 2017Sony
88985423872
Compilatie
CD
16/06/2017

James Arthur   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Impossible12/01/2013619
Say You Won't Let Go15/10/2016150
Naked03/02/2018744
Rewrite The Stars (James Arthur & Anne-Marie)22/12/20182417
Train Wreck24/10/20204018
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
James Arthur09/11/2013991
Back From The Edge05/11/20162471
You26/10/2019602
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.56James Arthur - Can I Be Him (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
******
Wunderschöne Nummer von James die mich auf der Gefühlsbasis komplett erreicht!!
Sehr gut! 6*

gherkin
****
Geen onaangenaam nummertje van James Arthur.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Prachtig plaatje uit eind oktober 2016 door de nu inmiddels 29 jarige Britse gitarist, zanger en songschrijver: "James Andrew Arthur" !!! Een track van zijn laatste studioalbum: "Back From The Edge" !!! Precies 5 sterren ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?