James Arthur - Avalanche

Nummer

Jaar:2021
Muziek/Tekst:Andrew Jackson
Duck Blackwell
James Arthur
Producer:Duck Blackwell
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:47It'll All Make Sense In The EndColumbia
19439874032
Album
CD
05/11/2021

James Arthur   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Impossible12/01/2013619
Say You Won't Let Go15/10/2016150
Naked03/02/2018744
Rewrite The Stars (James Arthur & Anne-Marie)22/12/20182417
Train Wreck24/10/20204018
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
James Arthur09/11/2013991
Back From The Edge05/11/20162471
You26/10/2019602
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67James Arthur - Avalanche (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

bluezombie
****
!

gherkin
***
Muziek van James Arthur is over het algemeen nog wel vrij goed in orde. En ook over deze kan dat wel gezegd worden.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?